Vägghängda Kökflekt

    Smeg KSED95COP

    PRODUKTKOD: KSED95COP

    11 385,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Färg: Creme
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Luftflöde: 588 m³/h
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Smeg KSED95COP är en elegant och stilfull vägghängd köksfläkt som kommer i en vacker creme-färg. Denna köksfläkt är en perfekt kombination av funktion och stil, vilket gör den till ett utmärkt val för alla kök. Oavsett om du har en modern eller klassisk design på ditt kök, kommer denna köksfläkt att komplettera det med sin tidlösa estetik.

    Med en kapacitet på 588 m³/h erbjuder Smeg KSED95COP en effektiv luftrening i ditt kök. Den här luftflödeshastigheten garanterar att den avlägsnar matos, ångor och lukter snabbt och effektivt, vilket ger dig en ren och fräsch miljö att laga mat i.

    Smeg KSED95COP är utrustad med justerbar hastighet, vilket låter dig anpassa fläktens luftflöde efter dina behov. Du kan enkelt välja mellan olika hastigheter beroende på matlagningssituationen och hur mycket luftrening som behövs.

    Denna köksfläkt är vägghängd, vilket ger dig flexibilitet när det gäller placeringen. Du kan montera den på valfri väggplats som passar bäst för ditt kök. Denna design ger inte bara effektiv luftrening utan blir också en dekorativ detalj i ditt kök.

    Smeg KSED95COP är utrustad med en kraftfull motor som säkerställer att köksfläkten fungerar smidigt och utan problem. Du kan använda den länge utan att behöva oroa dig för överhettning eller andra tekniska problem.

    Sammanfattningsvis erbjuder Smeg KSED95COP en perfekt kombination av funktion och stil. Med sin eleganta creme-färg och effektiva luftreningsegenskaper är denna vägghängda köksfläkt ett utmärkt val för alla kök.

    Produkt
    Typ
    Vägghängd
    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    588 m³/h
    Med motor
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: