Vägghängda Kökflekt

    Gorenje WHI643ORAW Vit vertikal fläkt

    PRODUKTKOD: 728152

    7 101,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Djup: 47.0 cm
    • Höjd (max): 62.0 cm
    • Bredd: 60.0 cm
    • Egenskaper: Belysning, Tvättbart filter
    • Hastighet: 3

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje WHI643ORAW Vit vertikal fläkt

    Denna Gorenje WHI643ORAW är en 60 cm bred vägghängd köksfläkt som ger fantastiskt luftflöde och ventilation för ditt kök. Med en effekt på 284 W kan den effektivt rena luften och bli av med os från matlagning.

    Design

    Fläkten har en stilren och modern design som passar perfekt in i vilket kök som helst. Dess vita färg ger ett rent och fräscht utseende och kommer att komplettera köksinredningen.

    Funktioner

    Denna köksfläkt är utrustad med belysning som ger optimal sikt över din matlagning. Du kommer inte längre att ha problem att se vad du håller på med när du lagar mat.

    Fläkten är också utrustad med ett tvättbart filter, vilket gör det enkelt att rengöra och underhålla. Du kan enkelt ta bort filtret och tvätta det när det behövs, vilket förlänger fläktens livslängd och håller den i bästa skick.

    Hastighet och energieffektivitet

    Denna köksfläkt har 3 hastigheter, så att du kan justera luftflödet och ventilationen efter dina behov. Oavsett om du bara behöver lite extra luftcirkulation eller en kraftfull rening av luften, kan du enkelt anpassa fläktens hastighet enligt dina önskemål.

    Som en extra fördel är denna Gorenje köksfläkt energiklassad B, vilket innebär att den är relativt energieffektiv och hjälper till att minska energiförbrukningen i ditt hem.

    Mått och vikt

    Fläkten är 60 cm bred, vilket är en vanlig standardbredd för köksfläktar. Den har också en djup på 47 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för effektiv luftcirkulation. Höjden på fläkten kan justeras mellan 42 cm och 62 cm för att passa dina specifika köksbehov.

    Med en vikt på 26 kg är denna köksfläkt robust och stabil.

    Sammanfattningsvis är Gorenje WHI643ORAW en pålitlig och funktionell köksfläkt med en stilren och modern design. Med sin belysning, tvättbara filter, flera hastigheter och energieffektivitet är den ett utmärkt val för att förbättra luftkvaliteten i ditt kök.

    Produkt
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Modellnamn
    Gorenje WHI643ORAW 60cm, Vit
    Märke
    Gorenje
    Mått
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd (max)
    62.0 cm
    Vikt
    26.0 kg
    Höjd (min)
    42.0 cm
    Djup
    47.0 cm
    Breddstandard
    60cm
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning, Tvättbart filter
    Hastighet
    3
    Strömförsörjning
    Effekt
    284 W
    Energiklass
    B

    16 Produkter från samma kategori: