Vägghängda Kökflekt

    Franke Smart Vertical 2.0 FPJ 915 V BK/DG Svart glas

    PRODUKTKOD: 330.0573.295

    7 417,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Djup: 410 mm
    • Bredd: 900 mm
    • Höjd: 382 mm
    • Funktioner: Belysning, Med kolfilter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Franke Smart Vertical 2.0 FPJ 915 V BK/DG Svart glas

    Den Franke Smart Vertical 2.0 FPJ 915 V BK/DG är en elegant och effektiv vägghängd spiskåpa. Med en bred på 900 mm och en djup på 410 mm är denna spiskåpa perfekt för att passa till de flesta kök. Med en höjd på 382 mm har den en slimmad och stilren design som inte tar upp för mycket plats.

    Funktioner

    Den Franke Smart Vertical 2.0 FPJ 915 V BK/DG är utrustad med belysning vilket ger en tydlig och optimal belysning över din spis. Detta skapar en trevlig och behaglig atmosfär i köket samtidigt som du har god sikt över matlagningen. Dessutom har spiskåpan en inbyggd kolfilterfunktion som effektivt renar luften från fettpartiklar och oönskade lukter.

    En av de praktiska funktionerna hos denna spiskåpa är dess justerbara hastighet och motstånd. Du kan enkelt anpassa sugkraften efter behov och förhindra att ångor och rök sprids i köket. Detta gör att du kan njuta av en ren och fräsch arbetsmiljö.

    Konstruktion

    Den Franke Smart Vertical 2.0 FPJ 915 V BK/DG är en vägghängd spiskåpa som kan enkelt monteras på väggen ovanför spisen. Med sin standardbredd på 90 cm passar den perfekt till de flesta köksdesigner. Med en vikt på 8,6 kg är den lätt att hantera och installera. Dessutom har spiskåpan en ljudnivå på max 67 dB, vilket gör den relativt tyst och inte störande under användning.

    Med en imponerande luftflöde på 712 m³/h säkerställer denna spiskåpa att ångor och rök effektivt dras bort från ditt kök. Dessutom har den en fettfiltreringseffektivitet i klass B, vilket innebär att den effektivt tar bort fett och olja ur luften. Du kan vara säker på att du får en ren och fräsch arbetsmiljö när du använder denna spiskåpa.

    Den Franke Smart Vertical 2.0 FPJ 915 V BK/DG är även utrustad med en motor för att säkerställa maximal prestanda och effektivitet. Den har en anslutningsslang med dimensioner på 120mm och 150mm, vilket gör att du enkelt kan ansluta spiskåpan till ditt köksventilationssystem.

    Produkt
    Typ
    Vägghängd
    Mått
    Djup
    410 mm
    Höjd
    382 mm
    Breddstandard
    90 cm
    Vikt
    8,6 kg
    Bredd
    900 mm
    Specifikationer
    Justerbar hastighet/motstånd
    Ja
    Dimension på anslutningsslang
    120mm, 150mm
    Funktioner
    Belysning, Med kolfilter
    Luftflöde
    712 m³/h
    Med motor
    Ja
    Ljudnivå (max)
    67 dB
    Fettfiltreringseffektivitet (klass)
    B

    16 Produkter från samma kategori: