Vägghängda Kökflekt

    Franke - smart deco - vägghäll ljusgrå matt - fsmd 508 gy

    PRODUKTKOD: 335.0530.199

    8 785,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Bredd: 50.0 cm
    • Egenskaper: Belysning, Kolfilter
    • Färg: Grå
    • Ljudnivå: 68.0 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Franke - Smart Deco - Vägghäll Ljusgrå Matt - FSMD 508 GY

    En elegant och funktionell köksfläkt

    Köksfläkten Franke Smart Deco FSMD 508 GY är en stilfull och praktisk lösning för ditt kök. Med sin moderna design och ljusgrå matt finish kommer den att bli en snygg och funktionell detalj i ditt köksinredning. Den är utformad för att monteras på väggen och är perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat.

    Ljusgrå matt finish

    Denna köksfläkt har en elegant ljusgrå matt finish som ger den ett tidlöst utseende. Den smälter perfekt in i både klassisk och modern köksinredning och ger ditt kök en touch av stil och elegans.

    Effektiv och tystgående

    Franke Smart Deco FSMD 508 GY har en effekt på 230 W och kan hantera luftflödet på ett effektivt sätt. Den ger en maximal luftkapacitet samtidigt som den är tystgående med en ljudnivå på endast 68 dB. Detta gör att du kan laga mat i ditt kök utan att bli störd av oljudet från fläkten.

    Belysning och kolfilter

    Denna köksfläkt är utrustad med belysning som bidrar till att lysa upp ditt köksarbetsområde. Detta gör att du enklare kan se vad du gör när du lagar mat och minskar risken för olyckor. Dessutom har den ett kolfilter som effektivt fångar upp fett och lukter i luften, vilket håller ditt kök fräscht och doftfritt.

    Sammanfattningsvis är Franke Smart Deco FSMD 508 GY en elegant och funktionell köksfläkt med en stilfull ljusgrå matt finish. Den har en effektiv luftkapacitet samtidigt som den är tystgående, och är utrustad med belysning och kolfilter för att göra ditt köksarbete enklare och mer behagligt. Denna köksfläkt är det perfekta tillskottet till ditt kök för att skapa en elegant och praktisk arbetsmiljö.

    Produkt
    Modellnamn
    Franke Smart Deco FSMD 508 GY 50cm, Grå
    Märke
    Franke
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Mått
    Breddstandard
    50cm
    Bredd
    50.0 cm
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning, Kolfilter
    Ljudnivå
    68.0 dB
    Strömförsörjning
    Effekt
    230 W
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V

    16 Produkter från samma kategori: