Vägghängda Kökflekt

    Smeg KSED95COA

    PRODUKTKOD: KSED95COA

    11 801,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Färg: Grå/Antracit
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning för Smeg KSED95COA

    Färg: Grå/Antracit

    Smeg KSED95COA är en vägghängd köksfläkt som kommer i en elegant grå/antracit färg. Den ger en modern och stilren touch till ditt kök samtidigt som den effektivt tar bort matos, ånga och lukt.

    Justerbar hastighet/motstånd: Nej

    Denna köksfläkt har ett fast hastighets- och motståndsläge, vilket innebär att du inte kan justera hastigheten efter dina behov. Fläkten garanterar dock en konstant och tillförlitlig ventilation under matlagningsprocessen.

    Typ: Vägghängd

    Smeg KSED95COA är en vägghängd köksfläkt, vilket innebär att den är monterad på väggen över spisen eller kokplattan. Detta sparar värdefullt utrymme på köksbänken och ger en ren och snygg look till ditt kök.

    Med motor: Nej

    Den här köksfläkten levereras utan en inbyggd motor. Detta kan vara en fördel om du redan har en separat fläktmotor eller om du föredrar att ha en tystare funktion utan motorbuller

    Sammanfattningsvis är Smeg KSED95COA en stilfull och effektiv köksfläkt som kommer i en elegant grå/antracit färg. Denna vägghängda fläkt ger en konstant ventilation utan möjlighet till justering av hastighet/motstånd och levereras utan en inbyggd motor. Perfekt för att skapa en ren och fräsch atmosfär i ditt kök medan du lagar mat.

    Produkt
    Typ
    Vägghängd
    Design
    Färg
    Grå/Antracit
    Specifikationer
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: