Vägghängda Kökflekt

    Franke Smart Deco FSMD 508 BK Svart matt

    PRODUKTKOD: 335.0528.006

    6 404,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Djup: 37.0 cm
    • Höjd (max): 62.6 cm
    • Bredd: 50.0 cm
    • Egenskaper: Anpassad för kolfilter, Belysning, Kolfilter
    • Hastighet: 3

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning Franke Smart Deco FSMD 508 BK Svart matt

    Den Franke Smart Deco FSMD 508 BK är en elegant och funktionell vägghängd köksfläkt som kommer att bli en perfekt tillägg till ditt kök. Med sin svarta matta färg ger den en sofistikerad touch till köksinredningen.

    Egenskaper

    Den här köksfläkten har en bredd på 50.0 cm och en djup på 37.0 cm, vilket gör den idealisk för standardkök. Med en ljudnivå på 68.0 dB är den relativt tyst under drift, så du kan njuta av matlagning utan att bli störd av buller.

    Fläkten har en effekt på 230 W, vilket ger den tillräcklig kraft för att effektivt suga upp matos och ånga från köket. Dessutom har den en kapacitet på 650 m3/h, vilket innebär att den kan hantera även de mest krävande matlagningssituationerna.

    Med tre olika hastighetsinställningar kan du enkelt anpassa fläktens prestanda efter dina behov. Oavsett om du ska laga en snabb måltid eller en festmiddag, kan du vara säker på att fläkten klarar av att ta hand om ångan och lukterna.

    En annan fördel med Franke Smart Deco FSMD 508 BK är att den är utrustad med en intern motor. Detta innebär att du inte behöver köpa och installera en separat motor. Det sparar inte bara tid och pengar, utan gör också installationen enklare och smidigare.

    Fläkten har också belysning, vilket ger bra synlighet när du lagar mat. Detta är särskilt användbart under kvällstid eller om du har svagt ljus i köket.

    Slutligen, om du inte har möjlighet att ansluta fläkten till en extern ventilation, kan du använda den tillsammans med kolfilter. Kolfiltret bidrar till att rena luften genom att fånga upp oönskade partiklar och lukter.

    Oavsett om du vill ha en effektiv och pålitlig fläkt som tar hand om matos och lukter, eller om du helt enkelt vill ge ditt kök en stilfull touch, är Franke Smart Deco FSMD 508 BK ett utmärkt val.

    Produkt
    Märke
    Franke
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Modellnamn
    Franke Smart Deco 50cm, Svart
    Mått
    Breddstandard
    50cm
    Höjd (max)
    62.6 cm
    Djup
    37.0 cm
    Bredd
    50.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Kapacitet m3/h
    650
    Egenskaper
    Anpassad för kolfilter, Belysning, Kolfilter
    Ljudnivå
    68.0 dB
    Intern motor
    Ja
    Hastighet
    3
    Strömförsörjning
    Effekt
    230 W

    16 Produkter från samma kategori: