Vägghängda Kökflekt

    Franke Smart Deco FSMD 508 GN Grön matt

    PRODUKTKOD: 335.0530.200

    6 404,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Bredd: 50.0 cm
    • Egenskaper: Belysning, Kolfilter
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Ljudnivå: 68.0 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Franke Smart Deco FSMD 508 GN Grön matt

    Den eleganta och stilrena Franke Smart Deco FSMD 508 GN är en vägghängd köksfläkt som kommer i en vacker grön matt färg. Denna köksfläkt är både praktisk och snygg och kommer att bli en perfekt tillägg till ditt kök.

    Funktioner

    Färgalternativ: Välj mellan åtta olika färger, inklusive vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd. Med dessa alternativ kan du enkelt anpassa fläkten efter din köksinredning och stil.

    Bredd: Med en bredd på 50.0 cm passar Franke Smart Deco FSMD 508 GN perfekt över standardköksstorlekar. Den tar inte upp för mycket plats och ger ändå tillräckligt med utrymme för att effektivt ventilera ditt kök.

    Ljudnivå: Med en ljudnivå på 68.0 dB kan du vara säker på att denna köksfläkt inte kommer att vara störande i ditt kök. Den ger en tyst och lugn arbetsmiljö samtidigt som den effektivt avlägsnar matos och oönskade lukter.

    Effekt: Franke Smart Deco FSMD 508 GN har en effekt på 233 W vilket säkerställer en kraftfull ventilation. Den är utformad för att snabbt och effektivt avlägsna matos och ånga från ditt kök för att hålla luften fräsch och ren.

    Breddstandard: Med en breddstandard på 50 cm passar denna köksfläkt perfekt över de flesta standardköksstorlekar. Det blir inga problem att installera den i ditt kök och den kommer att ge en perfekt passform.

    Spänning: Franke Smart Deco FSMD 508 GN är kompatibel med spänningsnivåerna 220 V, 230 V och 240 V. Detta gör det enkelt att ansluta den till din nuvarande elanslutning utan att behöva göra några förändringar.

    Märke: Med Franke som märke kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig produkt. Franke är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och med deras köksfläktar kan du vara säker på att du får en produkt som kommer att hålla i många år framöver.

    Modellnamn: Franke Smart Deco FSMD 508 GN Grön matt är en modell som kommer att ge en touch av elegans och stil till ditt kök. Den grön matta färgen ger en sofistikerad och modern känsla och gör att denna köksfläkt verkligen sticker ut.

    Produkttyp: Franke Smart Deco FSMD 508 GN Grön matt är en vägghängd köksfläkt som är både praktisk och snygg. Den har en integrerad ljuskälla för belysning av ditt arbetsutrymme och är utrustad med ett kolfilter för att effektivt filtrera bort oönskade lukter.

    Sammanfattningsvis är Franke Smart Deco FSMD 508 GN Grön matt en elegant och funktionell köksfläkt som kommer att bli ett perfekt tillskott till ditt kök. Med en rad olika färgalternativ, en lämplig bredd, kraftfull effekt och tyst ljudnivå, kommer denna köksfläkt att vara ett oumbärligt verktyg för att hålla ditt kök fräscht och luktfritt.

    Produkt
    Modellnamn
    Franke Smart Deco FSMD 508 GN 50cm, Grön
    Märke
    Franke
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Mått
    Breddstandard
    50cm
    Bredd
    50.0 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning, Kolfilter
    Ljudnivå
    68.0 dB
    Strömförsörjning
    Effekt
    233 W
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V

    16 Produkter från samma kategori: