Vägghängda Kökflekt

    Electrolux EFC226V vanilj Rococo linje

    PRODUKTKOD: EFC226V

    4 640,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Bredd: 598 mm
    • Funktioner: Belysning
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Ljudnivå (max): 66 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux EFC226V vanilj Rococo linje

    Produktbeskrivning

    Electrolux EFC226V vanilj Rococo linje är en elegant vägghängd köksfläkt som kommer att göra en stilfull inredningsdetalj i ditt kök. Med sin vackra vanilj-finish och utsmyckade design, passar den perfekt i klassiska och romantiska köksmiljöer.

    Funktioner

    Bredd 598 mm

    Med en bredd på 598 mm är Electrolux EFC226V en kompakt och platsbesparande köksfläkt som passar perfekt ovanför spisen eller köksön.

    Belysning

    Fläkten är utrustad med belysning som ger ett starkt och klart ljus över ditt kök. Belysningen är perfekt för att belysa matlagningen och skapa en trevlig atmosfär.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Electrolux EFC226V har en justerbar hastighet/motståndsfunktion som gör att du kan anpassa fläktens prestanda efter dina behov. Du kan enkelt ändra hastigheten för att sänka ljudnivån eller öka luftflödet.

    Typ: Vägghängd

    Fläkten är av typen vägghängd, vilket innebär att den monteras på väggen ovanför din spis eller köksö. Detta ger dig en effektiv ventilation och hjälper till att hålla luften ren i ditt kök.

    Ljudnivå (max) 66 dB

    Med en maximal ljudnivå på 66 dB är Electrolux EFC226V relativt tyst i drift. Du kommer inte att störas av höga ljud när du använder fläkten och kan njuta av en tyst och lugn matlagning.

    Luftflöde 420 m³/h

    Med en maximalt luftflöde på 420 m³/h är Electrolux EFC226V en kraftfull köksfläkt som effektivt tar bort matos och ånga. Du kan laga mat utan att behöva oroa dig för dålig luftkvalitet i köket.

    Med motor

    Electrolux EFC226V är utrustad med en motor för att ge dig en stabil och pålitlig drift. Motorn ger en jämn och konsekvent luftcirkulation i ditt kök, vilket bidrar till en effektiv ventilation.

    Dimension på anslutningsslang 150mm

    Fläkten har en anslutningsslang med en dimension på 150 mm. Detta gör det enkelt att ansluta fläkten till ditt ventilationssystem och säkerställer en effektiv luftventilation.

    Med Electrolux EFC226V vanilj Rococo linje får du inte bara en köksfläkt med hög prestanda och effektiv luftventilation, utan också en stilfull och elegant inredningsdetalj i ditt kök. Den vackra vanilj-finishen och den dekorativa designen ger ditt kök en touch av romantik och klassiskt elegans.

    Produkt
    Typ
    Vägghängd
    Mått
    Bredd
    598 mm
    Specifikationer
    Ljudnivå (max)
    66 dB
    Dimension på anslutningsslang
    150mm
    Med motor
    Ja
    Funktioner
    Belysning
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    420 m³/h

    16 Produkter från samma kategori: