Vägghängda Kökflekt

    Franke - evo plus - väggmonterad spisfläkt svart glas / rostfritt stål - fpj 925 v bk/ss

    PRODUKTKOD: 330.0528.067

    7 403,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Djup: 338 mm
    • Bredd: 900 mm
    • Funktioner: Belysning
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Franke - evo plus - väggmonterad spisfläkt

    Den här väggmonterade spisfläkten från Franke är en kombination av stil och funktionalitet. Med sitt eleganta design finns den i en svart glas- eller rostfritt stålfärg, vilket gör den till en perfekt komplettering till ditt kök. Den är speciellt utformad för att monteras på väggen och kommer att ge dig en effektiv ventilation.

    Funktioner

    En av de viktigaste funktionerna hos denna spisfläkt är dess belysning. Den är utrustad med lysrör eller LED-lampor som ger tillräckligt med ljus över din spis. Detta gör det lättare att se när du lagar mat och ger en trevlig atmosfär i köket.

    Spisfläkten har också en justerbar hastighet. Med hjälp av reglagen kan du enkelt justera fläktens hastighet för att passa dina behov. Vill du ha mer kraftfull luftrening kan du öka hastigheten, medan du kan minska den vid behov av en mer dämpad ventilation. Enkelheten att justera hastigheten gör att du kan anpassa fläkten efter ditt eget önskemål.

    Design och specifikationer

    Denna väggmonterade spisfläkt har en bredd på 900 mm och en djup på 338 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att effektivt fånga upp matos och ånga. Den är utformad för att passa perfekt ovanför din spis och ger en elegant och snygg touch till ditt kök.

    Vägghängd design gör det möjligt att enkelt montera spisfläkten på väggen. Detta sparar utrymme på din köksbänk och ger dig frihet att röra dig fritt runt spisen utan att störa fläktens funktion.

    Sammanfattning

    Med Franke - evo plus - väggmonterad spisfläkt får du en kombination av stil och funktionalitet. Dess eleganta design och kraftfulla ventilation gör den till en perfekt komplettering till ditt kök. Funktioner som belysning och justerbar hastighet gör det möjligt att anpassa fläkten efter dina behov. Ge ditt kök en uppgradering med denna snygga och effektiva spisfläkt från Franke.

    Produkt
    Typ
    Vägghängd
    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Vikt
    13,9 kg
    Djup
    338 mm
    Bredd
    900 mm
    Specifikationer
    Funktioner
    Belysning
    Fettfiltreringseffektivitet (klass)
    B
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    720 m³/h
    Med motor
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: