Vägghängda Kökflekt

    Smeg KS59AOE2

    PRODUKTKOD: KS59AOE2

    11 119,70 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Djup: 48.4 cm
    • Höjd (max): 72.2 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Hastighet: 3

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg KS59AOE2 - Vägghängd köksfläkt i svart

    Modern och elegant design

    Med Smeg KS59AOE2 får du en vägghängd köksfläkt som inte bara tar hand om ånga och lukt i ditt kök, utan också ger en modern och stilren touch till ditt köksinredning. Med sin svarta färg och rena linjer blir denna fläkt en snygg detalj i din köksmiljö.

    Effektiv och tyst

    Smeg KS59AOE2 erbjuder en kapacitet på 522 m3/h, vilket innebär att den kan effektivt filtrera luften och ta bort oönskade lukter och ångor från ditt kök. Med tre olika hastighetsinställningar kan du enkelt anpassa fläktens styrka efter dina behov. Dessutom är fläkten utrustad med en ljudnivå på endast 63.0 dB, vilket gör den tyst och behaglig att använda.

    Enkel att installera och använda

    Smeg KS59AOE2 har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den enkel att installera över ditt spisområde. Med sin vikt på endast 12.4 kg är den också lätt att hantera vid installationen. Fläkten är utrustad med en effektiv fettfiltrering, som har fått klassificeringen D. Den är också utrustad med intuitiva knappar för enkel användning och inställning av hastighet och funktioner.

    Säkerhets- och energifunktioner

    Smeg KS59AOE2 är inte bara en effektiv och stilren köksfläkt, den har också viktiga säkerhets- och energifunktioner. En av dessa funktioner är en automatisk avstängning, som gör att fläkten stängs av automatiskt när den inte används under en viss tid. Detta hjälper till att spara energi och förlänga fläktens livslängd.Sammanfattningsvis är Smeg KS59AOE2 en vägghängd köksfläkt med en modern och elegant design. Den erbjuder effektiv kraft och tyst drift för att hålla ditt kök fritt från lukter och ångor. Med enkel installation och användning samt viktiga säkerhets- och energifunktioner är denna köksfläkt ett utmärkt val för ett stilrent och funktionellt kök.
    Produkt
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Modellnamn
    Smeg KS59AOE2 60cm, Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Vikt
    12.4 kg
    Djup
    48.4 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd (max)
    72.2 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ljudnivå
    63.0 dB
    Hastighet
    3
    Fettfiltreringseffektivitetsklass
    D
    Kapacitet m3/h
    522

    16 Produkter från samma kategori: