Vägghängda Kökflekt

    TEKA DLV 98660 TOS LB 90 cm dekorativ väggmonterad spiskåpa med friskluftsfunktion

    PRODUKTKOD: DLV 98660 TOS LB

    7 436,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Färg: Grå/Antracit
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Breddstandard: 90 cm
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elegant och funktionell - TEKA DLV 98660 TOS LB

    TEKA DLV 98660 TOS LB är en imponerande 90 cm bred väggmonterad spiskåpa som inte bara hjälper till att hålla luften frisk och ren i ditt kök, utan också bidrar till att höja stilen och elegansen i rummet. Med sin grå/antracitfärgade yta blir den en snygg och sofistikerad komplettering till vilket köksinredning som helst.

    Friskluftsfunktion för bättre luftkvalitet

    TEKA DLV 98660 TOS LB är utrustad med en friskluftsfunktion som effektivt eliminera ångor och matos från ditt kök. Denna funktion hjälper till att hålla luften ren och fräsch så att du kan laga mat utan att bli störd av dålig lukt. Den höga kapaciteten på 710 m3/h gör att den lätt klarar av att ta bort både mindre och större mängder matos utan problem.

    Enkel att använda och underhålla

    TEKA DLV 98660 TOS LB är utformad för att vara enkel att använda och underhålla. Den har inte justerbar hastighet/motstånd, vilket ger dig enklare kontroll och gör att du inte behöver spendera tid på att ställa in olika nivåer. Du kan enkelt koppla på och av spiskåpan med hjälp av de intuitiva knapparna.

    En modern och stilren design

    TEKA DLV 98660 TOS LB är inte bara praktisk, den är också vacker att se på. Dess eleganta och minimalistiska design smälter sömlöst in i vilket kök som helst. Den grå/antracitfärgade ytan ger en snygg och modern touch till rummet, samtidigt som den inte tar upp för mycket plats på väggen. TEKA DLV 98660 TOS LB är helt enkelt en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet.

    En pålitlig spiskåpa av hög kvalitet

    TEKA DLV 98660 TOS LB är tillverkad av högkvalitativa material och konstruerad för att vara hållbar och pålitlig. Du kan vara säker på att den kommer att serva dig under lång tid framöver utan problem. Med TEKA DLV 98660 TOS LB får du inte bara en imponerande spiskåpa med friskluftsfunktion, utan också en produkt som är byggd för att klara av de utmaningar som ett kök kan ställa.

    Produkt
    Typ
    Vägghängd
    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Design
    Färg
    Grå/Antracit
    Specifikationer
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Med motor
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: