Spis

    Smeg - victoria - fristående kök tr4110ibl

    PRODUKTKOD: TR4110IBL

    61 000,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående spis med induktionshäll, 110 cm bred, 3 elektriska ugnar, 1 förvaringslåda för köksredskap

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - victoria - fristående kök tr4110ibl

    Allt i svart elegans

    Smeg - victoria - fristående kök tr4110ibl är en imponerande köksapparat i svart finish som kommer att ge ditt kök en touch av elegans och stil. Med sin slående design och högkvalitativa konstruktion är detta fristående kök en utmärkt kombination av stil och funktionalitet.

    Praktisk placering

    Smeg - victoria - fristående kök tr4110ibl är en golvspis, vilket innebär att den kan placeras direkt på golvet utan att behöva installeras på en bänk eller i en inbyggd enhet. Detta gör den idealisk för kök med flexibel layout och ger dig möjlighet att placera den var som helst i köket där den passar bäst.

    Storlek som imponerar

    Med en imponerande bredd på 110.0 cm och ett djup på 60.0 cm ger detta fristående kök tillräckligt med utrymme för att hantera även de största matlagningsbehoven. Du får gott om plats att laga mat samtidigt och använda flera kokplattor samtidigt utan att trångas.

    Kraftfull induktionsteknik

    Detta kök är utrustat med 5 kokplattor som drivs av induktions teknologi. Induktionshällar ger snabb uppvärmning och jämn fördelning av värme vilket minskar tillagningstiden och ger dig bättre kontroll över temperaturen. Du kan njuta av snabb och effektiv matlagning samtidigt som du sparar energi.

    Ugnar för alla behov

    Smeg - victoria - fristående kök tr4110ibl har tre ugnar för att möta alla dina matlagningsbehov. En av ugnarna är en varmluftsugn som ger jämn temperaturfördelning och perfekt tillagning av dina favoriträtter. En annan ugn har grillfunktion, perfekt för att ge dina rätter en fin och krispig yta. Den tredje ugnen är perfekt för mindre rätter och bakning.

    Enkel rengöring

    Detta kök är utrustad med Smegs unika Vapor Clean rengöringsteknik. Med hjälp av ånga löser den upp och tar bort envis smuts och fett, vilket gör rengöringen enkel och bekväm. Du slipper behöva skrubba och spendera timmar på att rengöra ugnen efter du har tillagat dina favoriträtter.

    Modern display och värmeindikator

    Detta fristående kök har en modern display som gör det enkelt att ställa in och övervaka temperaturen och tiden för dina matlagning. Det har också en praktisk värmeindikator som visar när kokplattorna är varma för säker användning.

    Smeg - victoria - fristående kök tr4110ibl är det perfekta köksredskapet för dig som vill ha en kombination av stil, funktion och praktiska funktioner. Med sin fantastiska design och imponerande funktioner kommer detta fristående kök att bli en stjärna i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Induktionsspisar
    Modellnamn
    Smeg TR4110IBL Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    110cm
    Höjd (min)
    91.0 cm
    Djup
    60.0 cm
    Bredd
    110.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Vapor Clean
    Egenskaper
    Display, Grill, Självrengörande, Varmluftsugn, Värmeindikator
    Ugnsvolym (3:e)
    36.0 L
    Antal ugnar
    3
    Placering
    Golvspis
    Typ av ugn
    Elugn
    Antal kokplattor
    5 kokplattor

    16 Produkter från samma kategori: