Spis

    Smeg - portofino - fristående kök cpf9ipan

    PRODUKTKOD: CPF9IPAN

    50 000,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående spis, bredd: 90 cm, klass A+, ugn med pyrolytisk rengöring, induktionshäll, LCD-display, Silent Close-gångjärn

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg CPF9IPAN Portofino Grå, Antracit

    Design

    Den eleganta Smeg CPF9IPAN Portofino köksugnen är utrustad med en snygg antracitgrå färg som ger en modern och stilren touch till ditt kök. Dess fristående design gör den lätt att placera på golvet och passar perfekt i köket.

    Funktioner

    Smeg CPF9IPAN Portofino köksugn har en mängd funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Med den inbyggda displayen kan du enkelt hålla koll på ugnens inställningar och timerfunktionen hjälper dig att hålla koll på matlagningstiden. Ugnen har också en grillfunktion som gör det möjligt att tillaga läckra grillrätter.

    Ugnsvolym och kokplattor

    Denna köksugn har en imponerande ugnsvolym på 115 liter, vilket ger dig tillräckligt med plats för att tillaga även stora måltider. Dessutom har den fem kokplattor, vilket ger dig möjligheten att laga flera rätter samtidigt. De självsänkande fötterna gör det enkelt att anpassa höjden på ugnen efter dina behov.

    Rengöring och energieffektivitet

    Smeg CPF9IPAN Portofino köksugn är utrustad med Pyrolys rengöringsteknik som gör rengöringen av ugnen enklare än någonsin. Den höga värmen som genereras under rengöringsprocessen bränner bort allt smuts och fett, vilket resulterar i en ren ugn utan att behöva använda starka rengöringsmedel. Dessutom har ugnen en energieffektiv design som hjälper dig att spara energi och pengar på din elräkning.

    Säkerhet och tillförlitlighet

    Smeg CPF9IPAN Portofino köksugn är utrustad med högkvalitativa och pålitliga komponenter som säkerställer långvarig användning. Ugnen har också en barnlåsfunktion som förhindrar oavsiktlig användning eller tillgång till ugnen av barn.

    Med Smeg CPF9IPAN Portofino köksugn får du en pålitlig och snygg köksapparat med en rad funktioner som underlättar din matlagning och ger fantastiska resultat varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg CPF9IPAN Portofino Grå, Antracit
    Typ
    Induktionsspisar
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    60.0 cm
    Bredd
    89.8 cm
    Höjd (max)
    96.4 cm
    Höjd (min)
    93.4 cm
    Breddstandard
    90cm
    Design
    Färg
    Antracit, Grå
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Kontrollpanel
    Vred
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Egenskaper
    Display, Grill, Höj och sänkbara fötter, Självrengörande, Timer, Upptiningfunktion, Varmluftsugn
    Typ av ugn
    Elugn
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Antal kokplattor
    5 kokplattor
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V
    Anslutningseffekt
    11400 W

    16 Produkter från samma kategori: