Gasspisar

    Smeg - fristående spis cpf120igmpbl

    PRODUKTKOD: CPF120IGMPBL

    111 061,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Antal ugnar: 2
    • Varmluft: Ja
    • Antal kokzoner: 6 st
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - fristående spis cpf120igmpbl

    Smeg fristående spis cpf120igmpbl är en högkvalitativ spis med en rad imponerande funktioner som förenklar ditt matlagningserfarenhet. Denna spis har en imponerande bred häll på 120 cm med 6 kokzoner, vilket ger dig gott om plats att laga flera rätter samtidigt.

    En av de bästa funktionerna på denna spis är dess varmluftsystem. Detta system sprider värmen jämnt runt i ugnen, vilket ger perfekt resultat varje gång. Oavsett om du ska grilla, baka eller rosta är denna spis flexibel och pålitlig.

    Med två ugnar ger denna spis extra kapacitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Du kan enkelt styra temperaturen i varje ugn och anpassa den efter dina behov. Dessutom har ugnarna en pyrolysrengöringsfunktion som gör rengöringen snabb och enkel. Genom att värma upp ugnen till höga temperaturer förbränns matresterna och omvandlas till aska, vilket gör att du enkelt kan torka bort dem med en trasa.

    Smeg fristående spis cpf120igmpbl har en modern induktionshäll, vilket gör att du kan laga mat snabbt och effektivt. Induktionstekniken värmer bara upp kärlet och inte hällen, vilket sparar energi och minskar risken för brännskador. Du kan också förvänta dig enkel och snabb rengöring av hällen.

    Med sin stilrena design och högkvalitativa material är Smeg fristående spis cpf120igmpbl inte bara en praktisk och effektiv spis, utan också en visuell tillgång till ditt kök. Dess blanka yta och eleganta detaljer ger en sofistikerad touch och höjer kökets estetiska värde.

    Sammanfattningsvis erbjuder Smeg fristående spis cpf120igmpbl en imponerande kombination av avancerade funktioner och stilren design. Med sin varmluftsfunktion, 6 kokzoner, 2 ugnar och pyrolysrengöringsteknik är denna spis perfekt för alla matlagningsälskare. Ge ditt kök det lyft det förtjänar med denna toppmoderna spis från Smeg.

    Mått
    Breddstandard
    120 cm
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Antal ugnar
    2
    Varmluft
    Ja
    Antal kokzoner
    6 st
    Hälltyp
    Induktion

    16 Produkter från samma kategori: