Spis

    Smeg - victoria - fristående kök tr93p

    PRODUKTKOD: TR93P

    40 852,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående kök med gashäll, 90 cm brett, Victoria-kollektionen

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg Victoria - Fristående kök TR93P

    Design och färger

    Smeg Victoria - Fristående kök TR93P är ett visuellt imponerande köksredskap med sin eleganta design. Den finns tillgänglig i två färgalternativ - svart och beige, vilket ger dig möjlighet att välja den som bäst passar din köksinredning.

    Placering

    Detta köksspis är utformat för att placeras som en golvspis, vilket ger dig flexibilitet att välja den bästa platsen för din spis i köket.

    Storlek

    Smeg Victoria - Fristående kök TR93P har en generös bredd på 90.0 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för matlagning och förberedelse av måltider. Dess djup är 60.0 cm, vilket ger tillräckligt med arbetsyta.

    Ugnsvolym

    Med en ugnsvolym på 63.0 L kan du enkelt tillaga stora mängder mat eller flera rätter samtidigt. Det ger dig också möjlighet att tillaga mat i stora grytor eller bakformar.

    Kokplattor

    Smeg Victoria - Fristående kök TR93P kommer med sex kokplattor, vilket ger dig gott om möjligheter att förbereda flera rätter samtidigt och spara tid. Du kan enkelt justera värmen på varje kokplatta för att passa dina matlagningsbehov.

    Ugnstyper

    Detta köksspis kommer med en elektrisk och en gasugn, vilket ger dig flexibilitet att välja den bästa ugnstypen för varje maträtt. Du kan enkelt växla mellan ugnarna beroende på dina behov och preferenser.

    Tändsystem

    Smeg Victoria - Fristående kök TR93P levereras med ett automatiskt tändsystem, vilket gör det enkelt att tända ugnen och spisplattorna utan att behöva använda tändstickor eller tändare.

    Extra funktioner

    Denna köksspis har flera extra funktioner inklusive en display, grill och varmluftsugn. Med displayen kan du enkelt övervaka och kontrollera temperaturen i ugnen. Grillfunktionen gör det möjligt för dig att få en härlig grillad yta på maten. Varmluftsugnen ger en jämn och effektiv uppvärmning av maten, vilket resulterar i perfekt tillagade rätter.

    Smeg Victoria - Fristående kök TR93P är det perfekta valet för dig som söker en elegant och pålitlig köksspis med många praktiska funktioner. Med sin imponerande design och användbara funktioner kommer detta köksspis definitivt att bli en favorit i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg TR93P Svart, Beige
    Typ
    Gasspisar
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd (min)
    90.0 cm
    Djup
    60.0 cm
    Breddstandard
    90cm
    Bredd
    90.0 cm
    Design
    Färg
    Beige, Svart
    Specifikationer
    Antal kokplattor
    6 kokplattor
    Ugnsvolym
    63.0 L
    Egenskaper
    Display, Grill, Varmluftsugn
    Tändsystem
    Automatisk
    Typ av ugn
    El & Gasugn
    Antal ugnar
    2
    Placering
    Golvspis

    16 Produkter från samma kategori: