Övriga produkter

    VINCENZO hängande lampa 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP5419

    1 702,80 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    VINCENZO-serien - ett av de senaste projekten från MiLAGRO-varumärket - kommer garanterat att glädja dem som älskar originell och stark design. Kombinationen av råmaterial med en modernistisk form passar perfekt in i loftinteriörer och är ett bra komplement till det allestädes närvarande stålet, rå tegel eller trä.

    Lamporna från VINCENZO-kollektionen är tillverkade av en kombination av två material. Lampfötter, överhäng eller ramar är gjorda av svart metall, medan de delar som fungerar som en ljuskrona är gjorda av ljust trä. Det är värt att nämna att de bidrar till helhetens ovanliga karaktär. De är i form av en öppen rektangel med två skurna sidor, vilket ger helheten en asymmetrisk karaktär. En sådan konstruktion exponerar perfekt den dekorativa glödlampan.

    VINCENZO-serien består av totalt sex lampor. Den omfattar en vägglampa, en bordslampa, en stålampa samt tre typer av hängande lampor: en enkel lampa, en trippellampa och en med fem ljuskällor. De är arrangerade i en horisontell linje.

    Kollektionen är designad av varumärket MiLAGRO och levereras med en tvåårig garantiperiod.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: