Övriga produkter

    Żyrandol ATLANTA 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP7451

    1 508,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Kollektion av ATLANTA-lampor - för naturälskare

    Det nya förslaget från det polska varumärket MiLAGRO - ATLANTA-kollektionen - har utformats för älskare av inredningar som inspireras av naturen och arrangeras i ekodesignens anda. Denna produktfamilj omfattar 5 intressanta lampmodeller, inklusive två imponerande ljuskronor (med tre och fem ljuspunkter), en praktisk vägglampa, en bordslampa och en golvlampa. Alla lampor i ATLANTA-kollektionen har klassiska cylinderformade lampskärmar av ljusfärgat tyg med en tydlig väv, medan deras baser och armar är tillverkade av svartmålad metall. Helheten kompletteras av subtila tillbehör i naturligt ljust trä.

    Lampor från ATLANTA-kollektionen passar på grund av sina dämpade färger och använda material bäst till skandinaviska, rustika och loftinredningar. De harmonierar perfekt med trämöbler, klassiska golvplankor och jordfärgade väggar samt naturliga tillbehör som linnegardiner och korgdekorationer. Det är en bra idé att kombinera flera ATLANTA-lampor i ett utrymme och skapa en sammanhängande design i inredningen. Hur gör du detta? Häng till exempel upp en ljuskrona i vardagsrummets fokuspunkt, placera en golvlampa i läshörnet och belys mediaväggen med två vägglampor.

    LAMPER ATLANTA - hållbarhet på högsta nivå

    De eleganta lamporna från ALTANTA-kollektionen tillverkas av det polska märket MiLAGRO som upprätthåller de högsta kvalitetsstandarderna, vilket gör dem mycket hållbara och motståndskraftiga mot skador. Dessutom omfattas de av tillverkarens garanti. Alla lampor i denna serie har plats för E27-lampor.


    Kollektionen ATLANTA innehåller följande lampmodeller:
    - Vägglampa MLP7450
    - Ljuskrona med tre ljuspunkter MLP7451
    - Ljuskrona med fem ljuspunkter MLP7452
    - Bordslampa MLP7453
    - Golvlampa ATLANTA MLP7454.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: