Övriga produkter

    FARO BLACK / WOOD hängande lampa 2xE27 60W

    PRODUKTKOD: MLP6242

    1 112,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Faro lampor - tidlös, industriell stil

    Faro lampkollektionen från MiLAGRO är en riktig höjdare för älskare av loftstil. Den här serien utmärker sig främst genom sina lampskärmar. Deras halvcirkelform exponerar subtilt glödlampan som placeras i dem. Därför är det värt att betrakta detta element som inte bara en ljuskälla, utan också ett viktigt dekorativt element som ger lampan ytterligare karaktär. Lampskärmarna utmärker sig också genom medvetet skapade gnidningar, vilket gör att lampan ser ut som belysning från flera decennier sedan, vilket passar in i den fashionabla vintage-trenden. Pendellamporna hängs upp från en rektangulär rosett och sladdarna är lindade med en tung kedja - ett annat utmärkande drag hos lamporna i Faro-kollektionen.

    Faro-serien av lampor består av tre modeller, som kan kombineras fritt med varandra och sätta strålkastare på en utvald plats i huset eller lägenheten. Vi kan välja en hängande lampa med två eller tre ljuskällor. Att de kan justeras fritt i höjdled är en stor bekvämlighet. Beroende på våra behov och rummets höjd kan den variera från 500 till 900 mm. Lampkollektionen Faro kompletteras perfekt av en vägglampa med en enda ljuskälla. Den här serien kommer att se bra ut i rymliga, industriella interiörer. Den kommer särskilt att gynnas av rå tegel, puts eller dekorativ puts. Faro-lamporna kommer att passa mycket bra in i utrymmen som domineras av naturligt trä, samt dämpade jordfärger som brunt, grönt och grått.

    Lampkollektionen Faro - uppmärksamhet på detaljer

    Endast råvaror av högsta kvalitet har använts för att tillverka lamporna i Faro-linjen: naturligt trä och metall i svart. Effekten för varje ljuskälla är 60 W och matningsspänningen är lika med 230 V.

    Den eleganta Faro-lampkollektionen innehåller följande modeller:

    ● Pendel lampa med tre ljuskällor, svart färg MLP6243
    ● Pendel lampa med två ljuskällor, svart färg MLP6242
    ● Vägglampa med en ljuskälla, svart färg MLP6241.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: