Övriga produkter

    OTTO BLACK/GOLD hängande lampa 1xE27

    PRODUKTKOD: ML6158

    710,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    OTTO-lampor - små lampor med stora möjligheter

    Kollektionen OTTO från MiLAGRO är ett exempel på lampor som bevisar att även den enklaste formen kan få ett helt nytt ansikte tack vare ädla detaljer. Serien innehåller två små hängande lampor med en rund rosett och en klassisk klockformad skärm med en diameter på 15 och en höjd på 23 cm - perfekt för att hänga över ett bord eller en liten konsol. Den första modellen har en skugga i intensivt svart, den andra är vit, och i båda fallen har formgivarna brutit denna färguniformitet med små, gyllene element.

    Lampor från OTTO-kollektionen utmärker sig genom sin tidlösa form och sina universella färger, därför passar de perfekt i alla rum och harmonierar perfekt med olika arrangemang - både klassiska och lite mer moderna. På grund av den lilla storleken och den lilla diametern på lampskärmen är det en bra idé att hänga dem nära väggen, som en spotlight för spegeln i vardagsrummet, utrymmet ovanför byråen eller nattduksbordet. Ett intressant alternativ är att kombinera flera OTTO-lampor och använda dem på ett matbord eller soffbord. En särskilt intressant effekt kan uppnås genom att hänga lamporna på olika höjder och på så sätt skapa en ljuskaskadseffekt. Ett sådant alternativ är möjligt tack vare den justerbara kabellängden - du kan anpassa den efter dina behov och flytta den mellan 50 och 100 centimeter.

    Otto-kollektionen - estetik och högsta kvalitet

    De delikata men extremt mångsidiga OTTO-lamporna är tillverkade av metall av utmärkt kvalitet, pulverlackerad i vitt och svart. Tack vare detta kan du vara säker på att de kommer att behålla sitt perfekta utseende under lång tid, utan risk för att färgen bleknar eller skadas. Tillverkaren rekommenderar att lamporna används med ljuskällor av typen 60W E27, i den färg som passar hushållet. Eftersom glödlampan i OTTO-kollektionen är helt dold i skärmen och därmed sprider ljuset, är det lämpligt att välja en varm färg, vilket ytterligare förstärker effekten och gör interiören mysigare. Själva glödlamporna ingår inte.

    Den eleganta lampkollektionen OTTO från MiLAGRO består av två modeller:
    - Pendellampa på rund rosett, vit med gulddetaljer ML6159
    - Pendellampa på rund rosett, svart med gulddetaljer ML6158.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: