Mjölkskummare

    Bodum - mjölkskummar, 0.15 l, koppar

    PRODUKTKOD: 11653-18

    534,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Mjölkskummare
    • Effekt: 0 W
    • Färg/material: Rostfri/krom, Glas, Koppar
    • Skål/behållare: Ja
    • Induktion: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - mjölkskummar, 0.15 l, koppar

    Med Bodum mjölkskummar i koppar kan du enkelt och bekvämt skapa perfekt skum för din favoritdryck. Denna eleganta mjölkskummare har en kapacitet på 0,15 liter och är tillverkad av högkvalitativt koppar. Den höga kvaliteten på koppar gör att mjölken värms upp snabbt och jämnt, vilket ger ett perfekt skum varje gång.

    Effekt

    Mjölkskummaren har en effekt på 0 watt. Det innebär att den fungerar utan att behöva anslutas till elnätet, vilket ger dig frihet att använda den var som helst.

    Färg/material

    Mjölkskummaren är tillverkad av rostfritt stål, krom och koppar, vilket ger den en elegant och stilren design. Kopparytan bidrar också till att mjölken värms upp snabbt och jämnt.

    Skål/behållare

    Den medföljande skålen eller behållaren är perfekt för att hälla mjölken i innan du börjar skumma den. Skålen är tillverkad av glas och har en kapacitet på 0,15 liter, vilket rymmer tillräckligt med mjölk för att skapa perfekt skum till en eller två drycker.

    Induktion

    Denna mjölkskummare är inte kompatibel med induktionshällar. Den fungerar bäst med traditionella spisar eller elektriska plattor.

    Med Bodum mjölkskummar i koppar kan du enkelt och snabbt skapa perfekt skum för dina favoritdrycker. Den eleganta designen och kvalitetsmaterialen gör den till ett måste i varje kaffeälskares kök.

    Design
    Färg/material
    Rostfri/krom, Glas, Koppar
    Funktioner
    Induktion
    Nej
    Specifikationer
    Skål/behållare
    Ja
    Strömförsörjning
    Effekt
    0 W

    12 Produkter från samma kategori: