Mjölkskummare

    Bodum - batteri mjölkskumare, svart

    PRODUKTKOD: 3040-01

    215,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Mjölkskummare
    • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Röd, Glas
    • Skål/behållare: Nej
    • Induktion: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - batteri mjölkskumare, svart

    Den här eleganta batteridrivna mjölkskumaren från Bodum är det perfekta redskapet för att skapa perfekt skummad mjölk för dina kaffe- och te-drycker. Med sin stilrena svarta design passar den perfekt in i alla kök och ger en touch av lyx till din morgonrutin.

    Funktioner

    Lättanvänd: Den batteridrivna mjölkskumaren är otroligt enkel att använda. Du behöver bara trycka på knappen för att snabbt och enkelt skapa härligt mjölkskum.

    Mångsidig: Mjölkskumaren kan användas för att skumma mjölk till kaffe, te eller varm choklad. Den fungerar även bra för att blanda drinkar eller för att skapa smidiga såser och dressingar.

    Effektiv: Den kraftfulla motorn i mjölkskumaren ger dig snabbt och enkelt perfekt skum. Du behöver inte längre använda en handvisp eller en manuell skummare, vilket sparar tid och energi.

    Enkel rengöring: Efter användning kan du enkelt ta bort vispstången och skölja den under rinnande vatten. Du kan även placera den i diskmaskinen för att snabbt och enkelt rengöra den.

    Kompakt design: Den kompakta och slimmade designen gör att mjölkskumaren tar minimalt med plats i köket. Du kan enkelt förvara den i en låda eller hänga den på väggen.

    Skäm bort dig själv med den perfekta koppen skummad mjölk varje morgon med hjälp av Bodum - batteri mjölkskumare. Du kommer alltid att ha en härlig skummad dryck till hands, utan att behöva anstränga dig.

    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Röd, Glas
    Funktioner
    Induktion
    Nej
    Specifikationer
    Skål/behållare
    Nej

    12 Produkter från samma kategori: