Mjölkskummare

    Bodum - mjölkskumare, stål

    PRODUKTKOD: 3043-16

    342,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Mjölkskummare
    • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Röd, Glas
    • Skål/behållare: Nej
    • Induktion: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - mjölkskumare, stål

    Den stilrena och praktiska Bodum mjölkskummaren är den perfekta följeslagaren för alla kaffeälskare. Med sin eleganta design i rostfritt stål kommer den att bli en snygg och funktionell detalj i ditt kök.

    Färger och material

    Denna mjölkskummare finns i flera olika färger och material för att passa olika stilar och köksinredningar. Du kan välja mellan vit, rostfri/krom, svart, röd eller glas för att hitta det perfekta valet för dig.

    Skål/behållare

    Den här mjölkskummaren är utformad utan en separat skål eller behållare för mjölk. Istället kan du hälla mjölken direkt i skummaren och få perfekt skum på ett enkelt sätt. Detta gör det både bekvämt och smidigt att använda.

    Induktion

    Denna mjölkskummare är inte kompatibel med induktionshällar. För att använda den behöver du ha ett annat sätt att värma upp mjölken, till exempel en spisplatta eller en mikrovågsugn.

    Sammanfattningsvis är Bodum mjölkskummare i stål en snygg och praktisk produkt för alla som vill ha perfekt skummad mjölk till sin favoritdryck. Med sina olika färger och materialalternativ kommer den att passa in i alla kök. Observera att denna mjölkskummare inte fungerar med induktionshällar.

    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Röd, Glas
    Funktioner
    Induktion
    Nej
    Specifikationer
    Skål/behållare
    Nej

    12 Produkter från samma kategori: