Mjölkskummare

    Bodum - mjölkskumare 0.25l, svart, latteo

    PRODUKTKOD: 1446-01

    424,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Mjölkskummare
    • Effekt: 0 W
    • Färg/material: Vit, Svart, Glas
    • Skål/behållare: Ja
    • Induktion: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - mjölkskumare 0.25l, svart, latteo

    Effektiv och stilren mjölkskumare för perfekta latte

    Med Bodum mjölkskumare 0.25l kan du enkelt och snabbt skapa den perfekta mjölkskummen för dina latte, cappuccino och andra kaffedrycker. Med sin eleganta design i svart och glas blir denna mjölkskumare en stilren och funktionell detalj i ditt kök.

    Kraftfull och energisnål

    Denna mjölkskumare har en effekt på 0W, vilket innebär att den är mycket energisnål och miljövänlig. Du kan använda den med gott samvete utan att behöva oroa dig för onödig energiförbrukning.

    Flexibel och användarvänlig

    Bodum mjölkskumare 0.25l är utrustad med en skål/behållare där du kan hälla i mjölk för att skapa skum. Denna skål är lätt att ta av och hålla ren efter användning. Mjölkskumaren kan inte användas på induktionshällar.

    Skapa cafékvalitet hemma

    Med Bodum mjölkskumare 0.25l kan du enkelt skapa cafekvalitet hemma. Du behöver inte längre gå till kaféet för att få den perfekta mjölkskummen till din latte eller cappuccino. Med denna mjölkskumare kan du njuta av professionellt skummad mjölk direkt i ditt eget kök.

    Ge dig själv den bästa starten på dagen med en perfekt skummig latte, eller skäm bort dina gäster med professionellt skummad mjölk i deras kaffekoppar. Bodum mjölkskumare 0.25l är en tillförlitlig och stilren produkt som kommer att göra skillnad i ditt kök.

    Design
    Färg/material
    Vit, Svart, Glas
    Funktioner
    Induktion
    Nej
    Specifikationer
    Skål/behållare
    Ja
    Strömförsörjning
    Effekt
    0 W

    12 Produkter från samma kategori: