Mikrovågsugnar

    Smeg - new linea - inbyggd mikrovågsugn fmi120b2

    PRODUKTKOD: FMI120B2

    7 107,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn 39 cm, TFT-display, touch control, 3 automatiska program, 5 funktioner (2 med mikrovågsugn, grill), fack i rostfritt stål, roterande tallrik (24,5 cm), nettokapacitet: 20 l.

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - New Linea - Inbyggd mikrovågsugn FMI120B2

    Smeg FMI120B2 är en elegant och praktisk inbyggd mikrovågsugn som är perfekt för ditt kök. Med sin stilrena design och olika färgalternativ kan du välja en som passar din köksinredning perfekt. Välj mellan vita, svarta, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige.

    Design och storlek

    Denna inbyggda mikrovågsugn har en slimline-design med måtten 59.5 cm i bredd, 34.0 cm i djup och 39.0 cm i höjd. Med en volym på 20.0 L har den tillräckligt med utrymme för att tillaga och värma upp dina favoriträtter.

    Funktioner

    Smeg FMI120B2 har en mängd olika användbara funktioner. Den har automatisk tillagning, vilket gör att du kan enkelt välja den önskade tillagningsmetoden och mikrovågsugnen justerar automatiskt tiden och effekten. Den har även en praktisk display som visar den aktuella inställningen.

    Med den inbyggda grillfunktionen kan du ge dina rätter en härlig knaprig yta. Dessutom har mikrovågsugnen en klocka som gör det enkelt att ha koll på tiden under tillagningen samt en kvartsgrillfunktion för extra effektivitet.

    Effekt och prestanda

    SMEG FMI120B2 har två effektlägen och en maximal effekt på 1300 W. Dessutom har grillen en effekt på 1000 W, vilket ger dig möjlighet att snabbt och effektivt tillaga dina rätter.

    Anpassade mått

    Den inbyggda mikrovågsugnen är utformad för att passa i en standardnisch med en höjd på 48.0 cm och en bredd på 35.0 cm. Detta gör installationen enkel, oavsett storleken på ditt kök.

    Med Smeg FMI120B2 får du en pålitlig och funktionell inbyggd mikrovågsugn med en stilren design och praktiska funktioner. Det är den perfekta följeslagaren för att förbereda dina favoriträtter med enkelhet och elegans.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FMI120B2 (White) Vit
    Mått
    Vikt
    21.0 kg
    Höjd
    39.0 cm
    Bredd (nischmått)
    35.0 cm
    Djup
    34.0 cm
    Höjd (nischmått)
    48.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Effekt (max)
    1300 W
    Placering
    Inbyggd
    Effektlägen
    2
    Egenskaper
    Automatisk tillagning, Display, Grill, Klocka, Kvartsgrill, Upptiningsfunktion
    Grilleffekt
    1000 W
    Volym
    20.0 L

    16 Produkter från samma kategori: