Köksblandare

    Blanco master-s semi-profi förkromad

    PRODUKTKOD: 514246

    9 215,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning:

    Blanco Master-S Semi-Profi 514246 Krom - Förkromad köksblandare

    Blanco Master-S Semi-Profi 514246 är en förkromad köksblandare av högsta kvalitet. Med sitt elegant design och slitstarka material passar den perfekt för både moderna och traditionella kök.

    Färg och material:

    Blanco Master-S Semi-Profi 514246 är tillverkad i förkromat material, vilket ger den en elegant och blank yta. Den kromade färgen passar bra i alla typer av köksinredningar och skapar en stilren och tidlös känsla.

    Funktioner:

    Denna köksblandare har ett integrerat monteringssystem, vilket innebär att den smidigt kan installeras i köksbänken. Den har även en engreppsblandare med spakhantag för enkel styrning av vattentemperaturen och flödet.

    Blanco Master-S Semi-Profi 514246 har inte en diskmaskinsavstängning, vilket kan vara en fördel för de som inte har en diskmaskin installerad i sitt kök.

    Användning och fördelar:

    Med sin höga kvalitet och snygga design är Blanco Master-S Semi-Profi 514246 en perfekt köksblandare för hemmakockar och matlagningsentusiaster. Dess robusta konstruktion och förkromade yta gör den både tålig och lätt att rengöra.

    Blanco Master-S Semi-Profi 514246 ger dig möjlighet att enkelt justera vattentemperaturen och flödet, vilket gör din matlagning och diskning till en smidig och bekväm upplevelse.

    Sammanfattningsvis är Blanco Master-S Semi-Profi 514246 en förkromad köksblandare med en imponerande design och användbara funktioner. Den är tillverkad i högkvalitativt material och passar perfekt för alla kök och behov.

    Produkt
    Tillverkarfärg
    Krom
    Modellnamn
    Blanco Master-S Semi-Profi 514246 Krom
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Montering
    Integrerad
    Material
    Krom
    Typ av handtag
    Spak
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Styrning
    Engreppsblandare

    16 Produkter från samma kategori: