Köksblandare

    Blanco antas-s blandare rock grey/chrome

    PRODUKTKOD: 518794

    4 150,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 185.0 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Antas-S blandare rock grey/chrome

    Blanco Antas-S blandare rock grey/chrome är en stilren och modern köksblandare som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin eleganta design och höga kvalitet garanterar den en både funktionell och estetiskt tillfredsställande upplevelse.

    Färg

    Blandaren har en kromfärgad yta som ger den en tidlös och elegant look. Krom är ett slitstarkt och rostbeständigt material som gör att blandaren behåller sin glans och skönhet under lång tid.

    Höjd

    Blanco Antas-S blandare rock grey/chrome har en höjd på 185.0 mm, vilket ger den en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik. Den höga höjden gör det enkelt att hantera stora kastruller och kärl utan problem.

    Material

    Blandaren är tillverkad av högkvalitativt krommaterial, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Krom är också lätt att rengöra och behåller sin glans över tid, vilket gör det till ett praktiskt val för alla kök.

    Typ

    Det här är en köksblandare med en modern och stilren design. Den kommer med en enkel spak för styrning av både vattentemperaturen och flödet. Med sin minimalistiska design passar den perfekt in i alla köksmiljöer.

    Diskmaskinsavstängning

    Blandaren har inte en diskmaskinsavstängning, vilket innebär att den inte kan kopplas till en diskmaskin. Detta kan vara en viktig faktor att ta hänsyn till när man väljer en köksblandare, beroende på behoven i ditt kök.

    Montering

    Blanco Antas-S blandare rock grey/chrome är en integrerad blandare, vilket innebär att den är designad för att monteras direkt på köksbänken. Det ger en elegant och sömlös look utan synliga rör eller slangar.

    Märke

    Blandaren kommer från det välrenommerade varumärket Blanco, som är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter av bästa möjliga standard. Med Blanco kan du vara säker på att du får en blandare som både är snygg och pålitlig.

    Modellnamn

    Blanco Antas-S blandare rock grey/chrome har modellnamnet 518794 Klippgrå. Klippgrå är en stilfull och modern färg som ger en unik touch till din köksinredning.

    Tillverkarfärg

    Blandaren kommer i en tillverkarfärg som kallas Klippgrå. Denna färg ger blandaren en unik och elegant look som kommer att komplettera din köksinredning på ett fantastiskt sätt.

    Styrning

    Blanco Antas-S blandare rock grey/chrome kommer med en enkel styrning i form av en spak. Med denna spak kan du enkelt justera både vattentemperaturen och flödet för att passa dina behov och preferenser.

    Typ av anslutning

    Blandaren är utrustad med en slang för anslutning. Detta gör installationen enkel och smidig, vilket gör det möjligt att snabbt komma igång och njuta av den pålitliga prestanda och design som Blanco Antas-S blandare rock grey/chrome erbjuder.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Antas-S silgranit 518794 Klippgrå
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Klippgrå
    Mått
    Höjd
    185.0 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Material
    Krom
    Typ av anslutning
    Slang
    Styrning
    Engreppsblandare
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Montering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: