Köksblandare

    Blanco fontas ii silgranit-look kaffe

    PRODUKTKOD: 523135

    4 001,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad
    • Egenskaper: Svängbar pip
    • Styrning: Engreppsblandare

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco fontas ii silgranit-look kaffe - Köksblandare med stil

    Den Blanco fontas ii silgranit-look kaffe är en elegant och funktionell köksblandare som ger ditt kök en modern touch. Med sin unika silgranit-look i färgen kaffe kommer denna blandare att bli en snygg och praktisk detalj i ditt kök.

    Integrerad montering för enkel installation

    Blanco fontas ii silgranit-look kaffe är utrustad med en integrerad montering, vilket gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för komplicerade anslutningar eller avancerat verktyg. Monteringen är effektiv och ger en stabil och säker installation.

    Svängbar pip för flexibilitet

    Med en svängbar pip får du maximal flexibilitet och rörelsefrihet i ditt kök. Du kan enkelt nå över hela diskbänken och fylla på kastruller eller diskhon utan problem. Oavsett om du behöver hälla upp vatten eller skölja grönsaker, kommer svängbar pip att göra det enkelt och bekvämt för dig.

    Engreppsblandare för enkel styrning

    Blanco fontas ii silgranit-look kaffe är utrustad med en praktisk engreppsblandare, vilket innebär att du kan styra både vattenflöde och temperatur med en enda hand. Detta gör det enkelt att justera blandarens inställningar för att få den perfekta mängden vatten och den önskade temperaturen.

    Lång livslängd med högkvalitativa material

    Blanco fontas ii silgranit-look kaffe är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar en lång livslängd. Den silgranit-looken ger inte bara en modern och stilren look, den är också reptålig och tålig mot fläckar och värme. Du kan vara säker på att denna köksblandare kommer att hålla länge och behålla sin elegans.

    Enkel anslutning med G 3/8 vattenanslutning

    Blanco fontas ii silgranit-look kaffe har en enkel och standardiserad G 3/8 vattenanslutning. Detta gör det enkelt att ansluta blandaren till ditt befintliga vattensystem utan komplikationer eller krångel.

    Perfekt för den moderna köksstilen

    Med sin eleganta silgranit-look i färgen kaffe kommer Blanco fontas ii silgranit-look kaffe att passa perfekt in i den moderna köksstilen. Blandaren kommer att bli en stilren och funktionell detalj som höjer känslan och utseendet i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco fontas ii filter 523135
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Specifikationer
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Monteringshål
    1 st
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare
    Vattenanslutning
    G 3/8
    Montering
    Integrerad
    Egenskaper
    Svängbar pip
    Inlopp
    Nedåt

    16 Produkter från samma kategori: