Köksblandare

    Blanco livia vätskedispenser polerad mässing

    PRODUKTKOD: 521292

    2 557,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 101.0 mm
    • Material: Metall
    • Färg: Mässing
    • Placering: Inbyggd

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Livia Vätskedispenser - Polerad mässing

    Den eleganta och stilrena Blanco Livia vätskedispensern är en perfekt tillskott till ditt badrum eller kök. Dess polerade mässingfinish ger ett lyxigt och exklusivt utseende som kommer att höja känslan av elegans och kvalitet i ditt rum.

    Funktioner:

    - Placering: Den inbyggda designen gör att vätskedispensern kan integreras sömlöst i diskbänken eller handfatet. Det ger en ren och minimalistisk estetik utan att ta upp onödig plats.

    - Mått: Med en höjd på 101.0 mm är Blanco Livia vätskedispenser en perfekt storlek för att passa i de flesta handfat eller diskbänkar. Den är tillräckligt kompakt för att inte vara i vägen, samtidigt som den rymmer en generös mängd vätska.

    - Material: Vätskedispensern är tillverkad av högkvalitativ metall, vilket garanterar hållbarhet och tålighet. Den polerade mässingfinishen ger inte bara en snygg och glänsande yta, utan är också enkelt att rengöra och hålla ren.

    - Typ: Blanco Livia är en vätskedispenser med en tvålpump-funktion. Det betyder att du kan använda den för att enkelt och praktiskt dispensera tvål, handdesinfektionsmedel eller annan flytande produkt du önskar.

    - Märke: Blanco är ett välkänt och respekterat märke inom VVS-industrin. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och stilrena design.

    - Modellnamn: Blanco Livia (521292) är den specifika modellen för denna vätskedispenser. Den är tillverkad enligt de högsta standarderna och garanterar enastående prestanda och långvarig hållbarhet.

    Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Livia vätskedispenser i polerad mässing en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Den integrerade designen, hållbara material samt den bekväma tvålpump-funktionen gör den till en utmärkt produktval för alla som vill ha en lyxig och praktisk lösning för att hålla sina handtvålar och andra vätskor nära till hands.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Modellnamn
    Blanco Livia (521292)
    Mått
    Höjd
    101.0 mm
    Design
    Färg
    Mässing
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Material
    Metall

    16 Produkter från samma kategori: