Köksblandare

    Smeg - universal - diskbänkblandare, kök mid5cr

    PRODUKTKOD: MID5CR

    4 519,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 575.0 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Krom

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Smeg - Universal Diskbänkblandare, Kök MID5CR

    Allmän information

    Smeg - Universal Diskbänkblandare, Kök MID5CR är en kromfärgad köksblandare av hög kvalitet. Med en höjd på 575.0 mm passar den perfekt för standarddiskbänkar. Blandaren är tillverkad av robust krommaterial som ger den en elegant och hållbar design.

    Funktioner

    Smeg - Universal Diskbänkblandare, Kök MID5CR har flera användbara funktioner som gör den till en praktisk och mångsidig köksutrustning. Här är några av dess viktigaste funktioner:

    Enkel installation

    Med Smeg - Universal Diskbänkblandare, Kök MID5CR kan du enkelt installera den på din diskbänk utan att behöva anlita en professionell. Den levereras med alla nödvändiga installationskomponenter och en tydlig installationsguide.

    Flexibel användning

    Denna köksblandare har en 360 graders svängrörelse, vilket gör att du kan använda den bekvämt från olika vinklar. Du kan enkelt rikta vattenstrålen dit du behöver den och hålla den ren.

    Enkelt temperatur- och flödeskontroll

    Med hjälp av enkel och intuitiv hantering kan du enkelt justera både temperatur och vattenflöde med Smeg - Universal Diskbänkblandare, Kök MID5CR. Det ergonomiska handtaget ger enkel och exakt kontroll över blandaren.

    Långvarig hållbarhet

    Tillverkad av krommaterial av hög kvalitet är Smeg - Universal Diskbänkblandare, Kök MID5CR mycket hållbar och motstår korrosion och slitage över tid. Du kan vara säker på att den kommer att hålla länge och behålla sin eleganta design.

    Sammanfattning

    Smeg - Universal Diskbänkblandare, Kök MID5CR är en kromfärgad köksblandare med en höjd på 575.0 mm. Den har enkel installation, flexibel användning och enkel temperatur- och flödeskontroll. Tillverkad av krommaterial av hög kvalitet, garanterar den långvarig hållbarhet. Denna blandare är perfekt för att ge ditt kök en elegant och funktionell touch.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg MID5CR Krom
    Märke
    Smeg
    Typ
    Köksblandare
    Mått
    Höjd
    575.0 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Material
    Krom

    16 Produkter från samma kategori: