Integrerade ugn

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn w9 op2 4s2 h

    PRODUKTKOD: W9OP24S2H

    14 687,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 73.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn W9 OP2 4S2 H

    Behöver du en pålitlig inbyggd elektrisk ugn som kommer att ge dig fantastiska matlagningsresultat varje gång? Ta en titt på Whirlpool W9 OP2 4S2 H - en elegant och effektiv ugn som kommer att bli ett imponerande tillskott till ditt kök.

    Design och storlek

    Med sin snygga rostfria ståldesign kommer Whirlpool W9 OP2 4S2 H definitivt att ge ditt kök en modern och elegant touch. Med sina dimensioner på 59,5 cm i bredd, 56,4 cm i djup och 59,5 cm i höjd kommer den att passa perfekt in i de flesta standardköksutrymmen.

    Kapacitet och effekt

    Whirlpool W9 OP2 4S2 H har en imponerande ugnsvolym på 73,0 liter, vilket ger gott om utrymme för att laga stora måltider eller tillaga flera rätter samtidigt. Med en anslutningseffekt på 3650 W kommer ugnen att värmas upp snabbt och effektivt, vilket sparar tid och energi.

    Funktioner och funktioner

    Den här ugnen har en rad fantastiska funktioner som gör matlagningen enklare och mer praktisk. Med en digital display är det lätt att ställa in och övervaka temperaturen och tiden. Du kan också dra nytta av grillfunktionen för att ge dina rätter en läcker gyllene yta eller använda varmluften för att laga maten jämnt och effektivt.

    Whirlpool W9 OP2 4S2 H har också en självrengöringsfunktion som använder hydrolytisk teknik för att enkelt lösa upp och ta bort smuts och fett från ugnen. Du kan också dra nytta av teleskopskenorna, vilket gör det enkelt och säkert att placera och ta ut maten från ugnen.

    Med en inbyggd timer kan du enkelt ställa in önskad matlagnings- eller tillagningsperiod, vilket ger dig full kontroll över processen. Dessutom har denna ugn även en ångfunktion, vilket gör att du kan tillaga maten på ett hälsosamt sätt samtidigt som den bibehåller dess smak och näringsinnehåll.

    Whirlpool - pålitlig kvalitet

    Whirlpool är ett välkänt märke inom vitvaror och är känt för sin tillförlitliga kvalitet och innovativa design. Whirlpool W9 OP2 4S2 H är inget undantag och kommer med den pålitlighet och prestanda som du förväntar dig från ett ledande varumärke.

    Sammanfattningsvis är Whirlpool W9 OP2 4S2 H en imponerande inbyggd elektrisk ugn som kombinerar stil, kapacitet och avancerade funktioner för att ge dig en enklare, snabbare och mer tillfredsställande matlagningserfarenhet. Varför inte ge ditt kök en uppgradering och prova denna fantastiska ugn idag?

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool W9OP24S2H Rostfritt stål
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    56.4 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    73.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Teleskopskenor, Timer, Varmluftsugn, Ångkokning
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Rengöringsteknik
    Hydrolytic, SmartClean
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3650 W
    Spänning
    230 V
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: