Integrerade ugn

    Smeg - linea - sfp6101tvs elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SFP6101TVS

    13 154,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 60.0 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - linea - sfp6101tvs elektrisk ugn

    Den elektriska ugnen Smeg - linea - sfp6101tvs är en elegant och funktionell inbyggnadsugn som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt kök. Den har en stilren grå och silverfärg som ger den en modern och sofistikerad look.

    Funktioner

    Med denna ugn kan du laga mat på olika sätt och experimentera med olika recept. Den har en generös ugnsvolym på 70.0 L som ger dig gott om plats för att tillaga stora rätter och flera matportioner samtidigt. Ugnen har en effekt på 1800 W, vilket ger snabb och jämn uppvärmning för att säkerställa att dina rätter blir perfekt tillagade varje gång.

    En av de fantastiska funktionerna med denna ugn är grillfunktionen. Du kan enkelt grilla kött, grönsaker och annat för att få den perfekta grillade smaken och konsistensen. Ugnen har även en varmluftsugn, vilket betyder att luften cirkulerar jämnt och effektivt för att ge en jämn och enhetlig tillagning.

    Det finns också en inbyggd matlagningstermometer som du kan använda för att övervaka temperaturen på maten med precision. Denna funktion är särskilt användbar när du tillagar kött eller andra rätter som kräver en viss innertemperatur för att vara perfekt tillagade.

    En praktisk timer finns också inkluderad, så att du kan ställa in önskad tillagningstid och veta när maten är färdig. Detta är särskilt användbart när du har mycket att göra och behöver ha koll på tidsramarna för din matlagning.

    För enkel rengöring har denna ugn en pyrolytisk rengöringsteknik. Genom att använda hög temperatur förvandlas matrester och fett till aska, vilket sedan enkelt kan torkas bort. Detta sparar dig tid och ansträngning när det kommer till att hålla ugnen ren och fräsch.

    Smeg - linea - sfp6101tvs elektrisk ugn har en bred standard på 60 cm, vilket gör den lämplig för de flesta köksmöbler och utrymmen. Med en spänning på 220 V, 230 V och 240 V kan den enkelt anslutas till elnätet och användas oavsett vilken spänning som är vanlig i ditt område.

    Observera att denna ugn inte har Wi-Fi-funktion, men levererar ändå hög kvalitet och användarvänlighet för att göra matlagningen enklare och mer bekväm.

    Sammanfattningsvis är Smeg - linea - sfp6101tvs elektrisk ugn en pålitlig och stilfull produkt som kommer att ge dig fantastiska resultat varje gång du lagar mat. Med sina många användbara funktioner och enkel rengöringsteknik är den ett utmärkt val för alla köksentusiaster.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SFP6101TVS Grå, Silver
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Djup
    54.8 cm
    Design
    Färg
    Grå, Silver
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Rengöringsteknik
    Pyrolytisk
    Ugnsvolym
    70.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Matlagningstermometer, Timer, Varmluftsugn, Ångkokning
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    1800 W
    Trådlöst
    Wi-Fi
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: