Integrerade ugn

    TEKA HCB 6535 Inbyggnadsugn 60 cm

    PRODUKTKOD: HCB 6535

    6 922,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 53.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA HCB 6535 Inbyggnadsugn 60 cm

    Allmän information

    TEKA HCB 6535 Inbyggnadsugn 60 cm är en stilfull och effektiv ugn som passar perfekt framförallt för hem med mindre köksutrymmen. Denna inbyggnadsugn kommer i en elegant design med rostfritt stål och kromdetaljer som ger en lyxig touch till köket.

    Funktioner

    Med en ugnsvolym på hela 70 liter har du gott om utrymme för att tillaga stora måltider eller flera rätter samtidigt. Ugnen är utrustad med en pyrolysrengöringsteknik som gör det enkelt att hålla ugnen ren och fräsch. Genom att aktivera pyrolysfunktionen omvandlas matrester och fett till aska som enkelt kan torkas bort.

    TEKA HCB 6535 Inbyggnadsugn är inte utrustad med varmluftsfunktion, vilket kan vara en fördel om du föredrar traditionell tillagning i ugnen.

    Konstruktion och design

    Denna inbyggnadsugn från TEKA har en stilren design med rostfritt stål och kromdetaljer som ger den en modern och elegant look. Ugnen är utformad för att vara enkel att använda och har tydliga och intuitiva kontroller för att välja rätt inställningar för din matlagning.

    Sammanfattning

    TEKA HCB 6535 Inbyggnadsugn 60 cm är en smidig och praktisk ugn med generöst ugnsvolym och effektiv pyrolysrengöring. Med sin stilrena design blir ugnen en snygg och funktionell tillskott till ditt kök. Perfekt för dig som vill ha en pålitlig och användarvänlig inbyggnadsugn med en modern touch.

    Mått
    Djup
    53.7 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    70 liter
    Varmluft
    Nej
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: