Integrerade ugn

    Smeg - linea - elektrisk ugn sop6104tps

    PRODUKTKOD: SOP6104TPS

    27 816,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 68.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Smeg - linea - elektrisk ugn sop6104tps

    Smeg - linea - elektrisk ugn sop6104tps är en mångsidig och stilfull inbyggnadsugn som kommer i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Denna elektriska ugn har en bredd på 59,7 cm, djup på 54,8 cm och höjd på 59,2 cm, vilket gör den perfekt för standardkök.

    Med en ugnsvolym på 68,0 L finns det gott om plats för att tillaga stora måltider och baka godsaker. Anslutningseffekten är imponerande 3000 W, vilket ger snabb och effektiv uppvärmning.

    Egenskaper

    Denna Smeg - linea - elektriska ugn har flera praktiska funktioner och inställningar som förenklar matlagningen och ger fantastiska resultat.

    Touchreglage

    Med touchreglagen kan du enkelt och snabbt ställa in ugnen på önskad temperatur och inställning. Detta gör att du kan anpassa ugnen till olika matlagningsbehov och få perfekta resultat varje gång.

    Barnlås

    För extra säkerhet har denna ugn en inbyggd barnlås, vilket gör att du kan låsa ugnens funktioner och förhindra att barn råkar komma åt dem.

    Pizza-funktion

    Med den speciella pizza-funktionen kan du baka perfekt krispiga pizzor på kort tid. Ugnen kommer upp i hög temperatur för att ge pizzan en härlig krispighet och smält ost.

    Självrengöring

    Med självrengöringsfunktionen blir rengöringen av ugnen enkel och bekväm. Du behöver bara välja självrengöring och ugnen tar hand om resten. Detta sparar tid och ansträngning.

    Timer

    Med en praktisk timerfunktion kan du ställa in vald tid för matlagningen. Ugnen stänger av sig automatiskt när tiden är ute, vilket ger dig friheten att göra andra saker medan maten tillagas.

    Varmluftsugn

    Den inbyggda varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning i ugnen. Det betyder att maten tillagas jämnt och snabbt, vilket ger bästa möjliga resultat.

    Ångkokning

    Ångkokningsfunktionen gör att du kan tillaga mat med ånga, vilket behåller både smak och näringsämnen. Du kan enkelt ångkoka grönsaker, fisk eller andra livsmedel för en hälsosam och läcker måltid.

    Smeg - linea - elektrisk ugn sop6104tps är en pålitlig och praktisk ugn som kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök. Med dess eleganta design och mångsidiga funktioner kan du laga mat och baka med lätthet och njuta av fantastiska resultat varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SOP6104TPS Silver
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Djup
    54.8 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    SteamClean, Vaporclean
    Reglage
    Touch
    Egenskaper
    Barnlås, Pizza-funktion, Självrengöring, Timer, Varmluftsugn, Ångkokning
    Antal ugnar
    1
    Ugnsvolym
    68.0 L
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 240 V
    Anslutningseffekt
    3000 W
    Trådlöst
    Wi-Fi
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: