Integrerade Kyl

    Liebherr - inbyggd kylskåp plus ire 3920 easyfresh

    PRODUKTKOD: IRE3920

    12 351,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 57 cm
    • Djup: 55 cm
    • Höjd: 89 cm
    • Färg: Integrerad

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggt kylskåp plus ire 3920 easyfresh

    Det Liebherr - inbyggda kylskåpet plus ire 3920 easyfresh är den perfekta lösningen för att integrera ett kylskåp i ditt kök på ett stilfullt sätt. Med sin integrerade design smälter den lätt in i dina befintliga köksmöbler och ger en snygg och enhetlig look.

    Klimatklass SN, ST

    Det inbyggda kylskåpet plus ire 3920 easyfresh har en klimatklassificering på SN, ST vilket innebär att den är lämplig för användning i rumstemperaturer mellan +10°C och +43°C. Detta gör den extremt mångsidig och passar perfekt för alla typer av köksmiljöer.

    Typ: Integrerade kylskåp

    Kylskåpet plus ire 3920 easyfresh är utformat för att vara helt integrerat i ditt kök och är speciellt konstruerat för att passa standardmåtten på 60 cm i bredd. Detta gör det enkelt att installera och ger en sömlös finish i ditt kök.

    Spänning: 230 (220-240) V

    För att säkerställa en pålitlig och effektiv drift har Liebherr inbyggda kylskåp plus ire 3920 easyfresh en spänning på 230 V (220-240 V). Detta innebär att den kommer att fungera optimalt och upprätthålla rätt temperatur för att hålla dina livsmedel fräscha och bevarade.

    Dörröppning: Höger

    Kylskåpet plus ire 3920 easyfresh har en dörr som kan öppnas åt höger. Detta ger dig flexibiliteten att placera det i ditt kök enligt dina preferenser och rumslayout.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett pålitligt och erkänt märke inom vitvaror, känt för sin högklassiga kvalitet och innovativa design. Med ett Liebherr inbyggt kylskåp kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv produkt som kommer att hålla dina livsmedel fräscha och bevarade under lång tid.

    Modellnamn: Liebherr inbyggt kylskåp plus ire 3920 Integrerad

    Den exakta modellbeteckningen för detta Liebherr inbyggda kylskåp är plus ire 3920 easyfresh. Detta är en modell som är speciellt utformad för inbyggning och erbjuder enkelhet och bekvämlighet med sin integrerade design och funktioner.

    Egenskaper: Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Omhängningsbar dörr

    Det Liebherr inbyggda kylskåpet plus ire 3920 easyfresh kommer med många användbara egenskaper som förbättrar din användarupplevelse. Det inkluderar ett inbyggt ljus som ger en tydlig överblick över innehållet i kylskåpet. Dessutom har det även självavfrostningsteknik (NoFrost) som förhindrar uppbyggnad av frost och is. En annan praktisk funktion är att dörren är omhängningsbar, vilket ger dig flexibilitet när du installerar kylskåpet i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr inbyggd kylskåp plus ire 3920 Integrerad
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    89 cm
    Vikt
    51.9 kg
    Breddstandard
    60cm
    Djup
    55 cm
    Bredd
    57 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Integrerad
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Egenskaper
    Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Klimatklass
    SN, ST
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: