Integrerade Kyl

    LIEBHERR IRe 3901 Pure Integrerat kylskåp med EasyFresh-system

    PRODUKTKOD: IRE 3901

    11 693,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 87.2 cm
    • Färg: Grå

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    LIEBHERR IRe 3901 Pure Integrerat kylskåp med EasyFresh-system

    Det LIEBHERR IRe 3901 Pure Integrerat kylskåp är en perfekt lösning för dig som vill ha ett stilrent och funktionellt kylskåp i ditt kök. Med sin grå färg passar det in i de flesta köksinredningar och ger en elegant touch.

    EasyFresh-system

    Ett av de mest imponerande funktionerna med LIEBHERR IRe 3901 Pure är dess EasyFresh-system. Detta system gör det möjligt att hålla dina livsmedel fräscha och bevarade längre tack vare den optimala temperatur- och fuktkontrollen. EasyFresh-systemet är särskilt utformat för att förhindra att maten torkar ut och bibehålla dess smak och konsistens.

    Klimatklass SN

    Detta integrerade kylskåp har en klimatklass SN, vilket innebär att det är avsett för användning i omgivningstemperaturer på 10°C till 32°C. Detta gör det perfekt för de flesta kök och ger optimala förhållanden för att hålla dina livsmedel färska och välbevarade.

    Integrerad design

    LIEBHERR IRe 3901 Pure har en integrerad design, vilket innebär att det kan monteras och integreras sömlöst i ditt kök. Detta ger en ren och minimalistisk look samtidigt som det sparar utrymme och ger en enhetlig inredning.

    Dörröppning åt höger

    Detta kylskåp har en dörröppning åt höger, vilket gör det enkelt att komma åt matvarorna. Du kan öppna och stänga dörren smidigt och bekvämt utan att behöva anstränga dig.

    Med LIEBHERR IRe 3901 Pure Integrerat kylskåp med EasyFresh-system får du inte bara en snygg och elegant design, utan också enastående prestanda och funktioner som hjälper dig att hålla dina livsmedel fräscha och välbevarade längre. Upptäck bekvämligheten och effektiviteten med detta högkvalitativa kylskåp till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr IRe 3901-20 Einbaukühlschrank Grau
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Mått
    Vikt
    32.4 kg
    Höjd
    87.2 cm
    Djup
    54.6 cm
    Bredd
    55.9 cm
    Design
    Färg
    Grå
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: