Integrerade Kyl

    Liebherr - inbyggd kylskåp plus irbd 4521 biofresh

    PRODUKTKOD: IRBD4521

    21 564,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 56 cm
    • Djup: 55 cm
    • Höjd: 140.3 cm
    • Vikt: 55 kg

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggd kylskåp plus IRBD 4521 BioFresh

    Det integrerade kylskåpet Liebherr IRBD 4521 BioFresh är perfekt för dig som önskar en högpresterande kylförvaring med plats för att ha färsk mat och dryck inom räckhåll. Med sitt eleganta och diskreta utseende är detta kylskåp perfekt för den moderna köksdesignen.

    Omhängningsbar dörr

    Ett av de mest praktiska funktionerna i Liebherr IRBD 4521 BioFresh är dess omhängningsbara dörr. Detta innebär att du kan välja om du vill ha dörren öppnande åt höger eller vänster, vilket ger dig ökad flexibilitet och anpassning till din köksdesign och layout.

    BioFresh-teknologi

    Liebherr IRBD 4521 BioFresh är utrustad med den innovativa BioFresh-teknologin. Detta innebär att maten förvaras under optimala kylförhållanden som bibehåller färskheten och näringsämnena i maten längre. Oavsett om det är grönsaker, frukt, kött eller fisk, kan du vara säker på att maten håller sig fräsch längre och behåller sin ursprungliga smak och näringsvärde.

    Rumslig förvaring

    Det integrerade kylskåpet Liebherr IRBD 4521 BioFresh erbjuder gott om utrymme för att lagra dina livsmedel. Med en kapacitet på XX liter kan du enkelt organisera och hitta plats för alla dina matvaror. Inuti finns justerbara hyllor och dörrfack för att ge dig mer flexibilitet och möjligheter att anpassa förvaringen efter dina behov.

    Miljövänligt och energieffektivt

    Liebherr IRBD 4521 BioFresh är även miljövänligt och energieffektivt. Med sin energiklass A++ kan du vara säker på att du inte bara sparar pengar på din energiräkning utan även minskar din miljöpåverkan. Detta kylskåp använder modern och innovativ kompressorteknik för att dra minimalt med energi och bibehålla optimal temperatur i hela kylskåpet.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr IRBD 4521 BioFresh en elegant och diskret design kombinerat med en mängd användbara funktioner. Oavsett om det är omhängningsbar dörr, BioFresh-teknologi eller generös förvaringskapacitet, är detta kylskåp perfekt för att hålla dina livsmedel fräscha och förvara dem i stil.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRBd 4521-20 Einbaukühlschrank
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    55 kg
    Höjd
    140.3 cm
    Djup
    55 cm
    Bredd
    56 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: