Integrerade Kyl

    Liebherr - inbyggd kylskåp prime ird 3951 easyfresh

    PRODUKTKOD: IRD3951

    15 641,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 57 cm
    • Djup: 54.5 cm
    • Höjd: 87.4 cm
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggd kylskåp prime ird 3951 easyfresh

    Denna integrerade kylskåp från Liebherr är perfekt för att smälta in i ditt köksdesign. Med sin imponerande kapacitet och avancerade funktioner är detta kylskåp en idealisk lösning för alla hushåll.

    Enkel installation

    Med en djup på endast 54,5 cm är detta inbyggda kylskåp lätt att installera i ditt kök. Det är designat för att passa perfekt i mellanrummet i dina köksskåp och ger ett rent och snyggt utseende.

    Klimatklass SN

    Kylskåpet är designat för att fungera optimalt i en omgivningstemperatur på 10°C till 32°C. Det är perfekt för inbyggnad i ditt kök där temperaturen är välreglerad och behaglig.

    Stor kapacitet

    Med en imponerande kapacitet ger detta kylskåp gott om utrymme för att förvara alla dina matvaror. Du kan enkelt organisera och hålla ordning på dina livsmedel med de justerbara hyllorna och de praktiska dörrhyllorna.

    Liebherr kvalitet

    Som en av de mest pålitliga och ansedda märkena inom vitvaruindustrin är Liebherr kända för att tillverka högkvalitativa produkter.
    Med detta inbyggda kylskåp kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar apparat som kommer att hålla i många år framöver.

    Omhängningsbar dörr

    Du kan enkelt justera dörröppningen för att passa ditt köks layout och preferens. Med en omhängningsbar dörr kan du välja att öppna kylskåpsdörren åt höger eller vänster, vilket ger ökad flexibilitet i din köksdesign.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr - inbyggd kylskåp prime ird 3951 easyfresh det bästa av både stil och funktionalitet. Oavsett om du renoverar ditt kök eller bygger ett nytt, kommer detta kylskåp att vara en perfekt komplement till din interiör.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRd 3951-20 Einbau-Kühlschrank
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    57 cm
    Vikt
    51 kg
    Djup
    54.5 cm
    Höjd
    87.4 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: