Integrerade Kyl

    Liebherr - pure irse 4101 easyfresh inbyggt kylskåp

    PRODUKTKOD: IRSE4101

    15 312,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 56 cm
    • Djup: 55 cm
    • Höjd: 123 cm
    • Spänning: 230 (220-240) V

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - pure irse 4101 easyfresh inbyggt kylskåp

    Kompakt och praktiskt kylskåp

    Det Liebherr - pure irse 4101 easyfresh inbyggt kylskåp är perfekt för dig som behöver ett smidigt och praktiskt kylalternativ. Med sin kompakta design passar detta minikylskåp perfekt för små kök, studentlägenheter eller som ett extra kylskåp för att förvara drycker och snacks.

    Pålitlig och energisnål

    Liebherr är ett välkänt och pålitligt märke när det kommer till vitvaror. Detta kylskåp har en spänning på 230 V och är energisnålt, vilket gör att det inte bara är bra för miljön utan även för din plånbok. Med sitt effektiva kylsystem kan du vara säker på att dina livsmedel kommer att hålla sig fräscha längre.

    Omhängningsbar dörr

    Dörröppningen på detta kylskåp är placerad på höger sida. En praktisk och användbar funktion är att dörren är omhängningsbar. Detta innebär att du kan ändra riktningen på dörren för att passa dina behov och kökets layout.

    Modern design

    Liebherr - pure irse 4101 easyfresh inbyggt kylskåp har en stilren och modern design som kommer att passa in i vilket kök som helst. Den kompakta storleken gör det enkelt att installera och integrera i din befintliga kökslayout. Med sitt eleganta utseende kommer detta kylskåp att ge ditt kök en extra touch av stil.

    Sammanfattningsvis är Liebherr - pure irse 4101 easyfresh inbyggt kylskåp den perfekta lösningen för dig som behöver ett kompakt, pålitligt och energisnålt kylalternativ. Med sin omhängningsbara dörr och moderna design kommer det att passa perfekt in i ditt kök och ge dig mer utrymme att förvara dina livsmedel på ett organiserat sätt.

    Produkt
    Typ
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRSe 4101 182
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    56 cm
    Vikt
    40.9 kg
    Djup
    55 cm
    Höjd
    123 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: