Integrerade Kyl

    Kylskåp Samsung BRB26605DWW No Frost + Twin Cooling Plus + Space Max

    PRODUKTKOD: BRB26605DWW/EF

    15 256,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 54 cm
    • Djup: 55 cm
    • Höjd: 177.5 cm
    • Färg: vit

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Kylskåp för inbyggnad - Samsung modell BRB26605DWW

    Tillverkningsnummer: 1445538

    Poängtera:

    • Teknologi Space Max™
    • Kapacitet 264 liter
    • No Frost-system
    • Twin Cooling Technology
    • Optimal Fresh-låda
    • Ny hylla för vin
    • Digital Inverter Twin Cooling Plus-kompressor

    Användningen av Twin Cooling Plus™-teknologi möjliggör oberoende kylning av kylskåp och frys. Separata fläktar och kylsystem i varje avdelning säkerställer låga temperaturer och optimal luftfuktighet, så att allt - även de minst hållbara frukt och grönsaker - kan förbli färska så länge som möjligt. Systemet förhindrar också att lukter blandas.

    No Frost-teknologin från Samsung säkerställer en kontinuerlig cirkulation av kall luft och avlägsnar regelbundet överskott av fukt från insidan av kylskåpet. Detta förhindrar att is och frost bildas på väggarna eller produkterna. Maten behåller sin fräshet och näringsvärde längre, och rengöring blir enklare - utan avfrostning.

    Space Max™-teknologin ger mer utrymme i kylskåpet med samma yttre dimensioner. Tack vare det nya systemet med effektiv isolering är väggarna på enheten tunnare, vilket ger mer plats för livsmedel inuti.

    Cool Select+ -zonen låter dig anpassa kylskåpet efter dina aktuella behov genom att justera frystemperaturen för en specifik typ av mat. Du kan ändra frysen till ett kylskåp om du behöver lagra stora inköp eller välja kyl- eller lättfrysläge.

    Optimal Fresh-lådan hjälper till att bevara färskheten och smaken av frukt och grönsaker längre. Den intelligenta designen med förhöjd luftfuktighet ger perfekta förvaringsförhållanden för snabbt försämrlig mat. Den passar perfekt och förhindrar fukt att lämna lådan.

    Kött, charkuterivaror och fisk bör placeras i en dedikerad låda med sänkt temperatur. De kommer att ha rätt förhållanden och kommer att förbli färska längre och behålla sina näringsämnen.

    Utnyttja dörrutrymmet i kylskåpet mer flexibelt för att lagra mer. Designen med sex hyllor gör det enkelt att ändra deras placering. Nu kan du effektivt organisera utrymmet och lagra produkter i olika storlekar.

    Den omkonstruerade vinhyllan kommer att överraska dig med sin mångsidighet. Den möjliggör en ännu bättre användning av utrymmet i kylskåpet, och dess unika design gör det möjligt att placera flaskor med ovanliga storlekar och former. Den platta botten ger också möjlighet att förvara platta produkter i kartonger eller lådor.

    Njut av tystare drift och högre energieffektivitet. Den digitala Inverterkompressorn anpassar automatiskt hastigheten beroende på kylbehovet. Som ett resultat kan din kök vara så tyst som ett bibliotek eftersom enheten genererar ljud under 35 dB (B). Kylskåpet uppfyller kraven i de nya energiregleringarna, vilket sparar dig pengar.

    Power Cool / Power Freeze - Njut av snabb kylning. Tryck bara på knappen och Power Cool-funktionen sprutar in kall luft i kylskåpet för att snabbt kyla mat eller drycker. Å andra sidan blåser Power Freeze-funktionen intensivt kall luft i frysen, vilket är mycket användbart för snabbare frysning eller skapande av is.

    Produkt
    Modellnamn
    BRB26605DWW
    Mått
    Bredd
    54 cm
    Höjd
    177.5 cm
    Vikt
    68 kg
    Djup
    55 cm
    Design
    Färg
    vit
    Specifikationer
    Tillverkare
    BRB26605DWW
    Varumärke
    Samsung
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: