Integrerade Kyl

    Liebherr - pure drf 3901 easyfresh inbyggt dekorativt kylskåp

    PRODUKTKOD: DRF3901

    12 351,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54 cm
    • Höjd: 88 cm
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Introducing Liebherr - Pure DRf 3901 EasyFresh Inbyggt Dekorativt Kylskåp

    Vårt inbyggda dekorativa kylskåp, Liebherr - Pure DRf 3901 EasyFresh, är en pålitlig och funktionell lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Med sin eleganta design och kraftfulla funktioner är detta kylskåp ett perfekt val för alla kök.

    Klimatklass SN

    Med sin klimatklass SN kan Liebherr - Pure DRf 3901 EasyFresh fungera optimalt i en omgivningstemperatur på 10-32 ° C. Detta innebär att kylskåpet håller en konstant och optimal temperatur för att förhindra att livsmedel förlorar sin kvalitet eller försämras i smak.

    Typ Integrerade kylskåp

    Liebherr - Pure DRf 3901 EasyFresh är en integrerad kylskåpsmodell, vilket innebär att den kan byggas in i dina befintliga köksluckor för en sömlös och enhetlig look i ditt kök. Detta gör att kylskåpet smälter in i designen utan att ta över hela utrymmet.

    Dörröppning Höger

    Den här kylskåpsmodellen har en dörröppningssida på höger sida. Detta ger dig flexibilitet att placera kylskåpet på ett sätt som passar bäst för ditt kök och dess layout.

    Märke Liebherr

    Liebherr är ett välkänt och pålitligt varumärke inom vitvarubranschen. Med årtionden av erfarenhet och innovation erbjuder Liebherr högkvalitativa produkter som är kända för sin hållbarhet och prestanda.

    Modellnamn Liebherr Einbau-Kühlschrank DRf 3901-20 Pure

    Detta kylskåp har modellnamnet Liebherr Einbau-Kühlschrank DRf 3901-20 Pure och är en del av Liebherr Pure-serien. Det är utformat för att möta dina behov av förvaring av mat och ger dig god kontroll över temperatur och luftfuktighet för att bevara dina livsmedel på bästa sätt.

    Omhängningsbar dörr

    Med en omhängningsbar dörr ger Liebherr - Pure DRf 3901 EasyFresh dig flexibiliteten att ändra dörrhöjden efter dina behov. Det gör det enkelt att anpassa kylskåpet till din köksdesign och underlättar när du placerar kylskåpet i ditt kök.

    Oavsett om du letar efter en stilren och effektiv kylskåpslösning för ditt integrerade kök eller behöver byta ut ditt nuvarande kylskåp, kan Liebherr - Pure DRf 3901 EasyFresh vara det perfekta valet för dig. Med sin beprövade pålitlighet och eleganta design är detta kylskåp en investering i både funktionalitet och estetik.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Einbau-Kühlschrank DRf 3901-20 Pure
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    33 kg
    Höjd
    88 cm
    Djup
    54 cm
    Bredd
    55.9 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: