Integrerade Kyl

    ELECTROLUX LRB3DE18S 600-serien inbyggt kylskåp

    PRODUKTKOD: LRB3DE18S

    12 078,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 54.8 cm
    • Djup: 54.9 cm
    • Höjd: 177.2 cm
    • Antal hyllor/lådor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux LRB3DE18S 600-serien inbyggt kylskåp

    Electrolux LRB3DE18S är ett elegant inbyggt kylskåp som kommer i en integrerad vit färg. Med sina kompakta dimensioner på 54.8 cm i bredd, 54.9 cm i djup och 177.2 cm i höjd är det perfekt för mindre utrymmen. Trots sin storlek har detta kylskåp en imponerande volym på 310.0 liter, vilket ger gott om utrymme för förvaring av dina matvaror.

    Kylskåpets huvudfunktioner

    Electrolux LRB3DE18S har en rad praktiska funktioner som gör det till ett utmärkt val för alla dina kylningsbehov. Det har en anti-fingeravtryck finish som håller ytan ren och smutsfri. Dessutom har det en dynamisk kylning som säkerställer en jämn temperaturfördelning i hela kylskåpet, vilket gör att dina matvaror håller sig fräscha längre.

    Det inbyggda ljuset ger en bra överblick över innehållet i kylskåpet och hjälper dig att hitta det du letar efter. För att det ska vara ännu enklare att organisera matvarorna har Electrolux LRB3DE18S glashyllor och en grönsakslåda för att hålla frukt och grönsaker fräscha.

    Smart teknik och bekvämlighet

    Electrolux LRB3DE18S är utrustad med touchkontroll och en touchskärm, vilket gör det enkelt att justera temperaturen och välja olika inställningar.

    En av de praktiska funktionerna är den justerbara temperaturzonen, som ger dig möjlighet att anpassa temperaturen efter dina specifika behov.

    För att ytterligare förbättra bekvämligheten har Electrolux LRB3DE18S en öppen dörrvarning, som varnar dig om kylskåpsdörren är öppen för länge, vilket hjälper till att spara energi och hålla matvarorna fräscha.

    Energy Star-certifierad

    Electrolux LRB3DE18S har en imponerande energiförbrukning på endast 112.0 kWh/år och är Energy Star-certifierad. Detta innebär att kylskåpet är energieffektivt och hjälper dig att spara pengar på dina elkostnader samtidigt som det minskar din klimatpåverkan.

    Sammanfattningsvis är Electrolux LRB3DE18S 600-serien inbyggt kylskåp en idealisk lösning för dig som söker en elegant och energieffektiv kylskåp med praktiska funktioner som hjälper dig att organisera och hålla dina matvaror fräscha.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Electrolux LRB3DE18S Vit, Integrerad
    Märke
    Electrolux
    Mått
    Höjd
    177.2 cm
    Höjd (nischmått)
    178.0 cm
    Vikt
    54.0 kg
    Djup (nischmått)
    55.0 cm
    Djup
    54.9 cm
    Breddstandard
    55cm
    Bredd
    54.8 cm
    Bredd (nischmått)
    56.0 cm
    Design
    Färg
    Integrerad, Vit
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    4 st
    Specifikationer
    Volym
    310.0 L
    Egenskaper
    Allround kylning, Anti-fingeravtryck finish, Barnlås, Dynamiskt kylning, Flaskställ, Glashyllor, Grönsakslåda, Inbyggt ljus, Justerbar temperaturzon, Självavfrostande/NoFrost, Touchkontroll, Touchskärm, Öppen dörrvarning
    Ljudnivå
    34.0 dB
    Klimatklass
    N, SN, ST
    Energiförbrukning (kWh/år)
    112.0
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: