Integrerade Kyl

    Electrolux LRS4DF18S

    PRODUKTKOD: LRS4DF18S

    8 231,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 54.8 cm
    • Djup: 54.9 cm
    • Höjd: 177.2 cm
    • Antal hyllor/lådor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux LRS4DF18S - Fristående kylskåp med imponerande funktioner

    Detta är Electrolux LRS4DF18S, det perfekta kylskåpet för ditt kök. Med sin stilrena design och imponerande funktioner kommer det att vara en pålitlig och användbar hjälpreda i ditt hem.

    Storleken gör skillnaden

    Med sina generösa dimensioner på 54.8 cm i bredd, 54.9 cm i djup och 177.2 cm i höjd erbjuder Electrolux LRS4DF18S mycket utrymme för förvaring av dina livsmedel. Med en volym på hela 310.0 L kan du enkelt organisera och hålla dina matvaror fräscha längre.

    Perfekt för alla klimat

    Electrolux LRS4DF18S har en klimatklassificering på N, SN, ST, vilket innebär att den kan fungera i en mängd olika klimatförhållanden. Oavsett om du bor i ett varmt eller kallt område kommer detta kylskåp att fungera optimalt och säkert förvarar dina matvaror.

    Tyst och energieffektiv

    Med en ljudnivå på endast 34.0 dB kommer Electrolux LRS4DF18S inte att störa vardagsrutinerna i ditt hem. Dessutom har den en energiförbrukning på endast 112.0 kWh/år, vilket hjälper dig att spara pengar på din elräkning och vara mer miljövänlig.

    Flexibel förvaring

    Electrolux LRS4DF18S erbjuder dig sju hyllor och lådor för att organisera och förvara dina matvaror på bästa sätt. Du kan enkelt anpassa hyllorna efter dina behov och få plats med allt från stora förpackningar till små burkar. Dessutom kan dörren enkelt öppnas åt höger, vilket ger dig ännu mer flexibilitet i köket.

    Belysningsfunktion

    Ett annat fördelaktigt drag med Electrolux LRS4DF18S är dess inbyggda ljus. Detta kommer att underlätta sökandet efter dina matvaror och hjälpa dig att hålla ordning och reda i kylskåpet.

    Sammanfattning

    Electrolux LRS4DF18S är en imponerande kylskåp som kommer att passa perfekt i ditt kök. Med sin generösa storlek, energieffektivitet och flexibla förvaringslösningar kommer det att vara en pålitlig partner i matförvaring och hjälper dig att hålla dina livsmedel fräscha längre. Investera i Electrolux LRS4DF18S och upplev fördelarna med en bekväm och effektiv kylförvaring.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux LRS4DF18S Vit
    Märke
    Electrolux
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Höjd
    177.2 cm
    Breddstandard
    55cm
    Höjd (nischmått)
    181.6 cm
    Vikt
    54.0 kg
    Bredd
    54.8 cm
    Djup
    54.9 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    7 st
    Specifikationer
    Klimatklass
    N, SN, ST
    Volym
    310.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Energiförbrukning (kWh/år)
    112.0
    Ljudnivå
    34.0 dB
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: