Integrade diskmaskin

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH

    PRODUKTKOD: STL323DALH

    20 906,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 54.5 cm
    • Höjd: 82.0 cm
    • Färg: Integrerad

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH

    Produktöversikt:

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH är en helintegrerad diskmaskin med en imponerande kapacitet och en rad användbara funktioner. Dess eleganta design gör att den enkelt smälter in i köket, och den integrerade färgen bidrar till en ren och enhetlig estetik. Med sin bredd på 60 cm och en höjd på 82 cm passar den perfekt för de flesta kök.

    Funktioner:

    Anslutningseffekt:

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH har en anslutningseffekt på 1800 W, vilket gör att den levererar en kraftfull och effektiv prestanda. Du kan vara säker på att den håller en hög standard när det gäller rengöring och torkning av dina tallrikar och bestick.

    Ljudnivå:

    Med en ljudnivå på endast 42 dB kan du vara säker på att diskmaskinen inte kommer att störa din vardagliga aktiviteter. Den låga ljudnivån gör att du kan njuta av tyst och ostörd atmosfär i ditt kök, även när diskmaskinen är igång.

    Spänning:

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH är kompatibel med en spänning på 220-240 V. Detta gör att du kan använda den utan problem i de flesta hushåll.

    Vikt:

    Med en vikt på 44,0 kg är diskmaskinen robust och stabil. Den är tillräckligt tung för att stå stadigt på plats, samtidigt som den är lätt nog att flyttas vid behov.

    Energiförbrukning:

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH har en energiförbrukning på endast 81,0 kW/h per 100 diskomgångar. Detta gör att den är energieffektiv och hjälper till att minska dina elkostnader.

    Antal kuvert:

    Med en kapacitet på 13 kuvert kan Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH enkelt hantera stora mängder disk. Du behöver inte längre oroa dig för att tallrikar, bestick och glas inte ska få plats.

    Vattenskydd:

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH är utrustad med Aqua Sensor och Aquastop-funktioner för att skydda mot vattenskador. Aqua Sensor övervakar kontinuerligt vattenflödet och kan reagera vid eventuellt läckage, medan Aquastop stoppar vattenflödet om något går fel.

    Placering av bestick:

    Besticken i Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH placeras i en praktisk bestickbricka. Detta hjälper till att organisera och separera besticken för optimal rengöring och enkel hantering.

    Hållbarhetsegenskaper:

    Användningen av Ecoläge i Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH minskar energiförbrukningen ytterligare och gör den ännu mer miljövänlig.

    Slutsats:

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DALH är en pålitlig och kraftfull diskmaskin med massor av användbara funktioner. Med sin helintegrerade design passar den perfekt in i ditt kök och ger dig enkel och effektiv diskning. Med sin energieffektivitet och pålitliga vattenskyddsfunktioner kan du vara säker på att dina tallrikar och bestick kommer att vara rena och skinande varje gång du använder den.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg STL323DAL Integrerad
    Mått
    Höjd
    82.0 cm
    Djup
    54.5 cm
    Standardbredd
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Vikt
    44.0 kg
    Design
    Färg
    Integrerad
    Funktioner
    Placering av bestick
    Bestickbricka
    Vattenskydd
    Aqua Sensor, Aquastop
    Antal kuvert
    13 st
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar bestickkorg/bricka
    Specifikationer
    Placering
    Helintegrerad
    Ljudnivåklass
    B
    Egenskaper
    Avhärdare, Display, Elektronisk saltindikator, Elektronisk sköljmedel/glansmedelsindikator, Höj och sänkbara fötter, Höj och sänkbara korgar, Intensiv zon, Startfördröjning, Vattenskydd
    Vattenförbrukning per diskomgång
    7.0 L
    Ljudnivå
    42 dB
    Strömförsörjning
    Spänning
    220-240 V
    Energiklass
    A+++
    Anslutningseffekt
    1800 W
    Elkonsumtion
    Energiförbrukning per 100 diskomgångar
    81.0 kW/h
    Hållbarhetsinformation
    Hållbarhetsegenskaper
    Ecoläge

    16 Produkter från samma kategori: