Inbyggda kaffemaskiner

    Siemens CT718L1B0 iQ700 Automatisk inbyggd kaffemaskin Svart

    PRODUKTKOD: CT718L1B0

    41 210,40 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggda kaffemaskiner
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Siemens CT718L1B0 iQ700 Automatisk inbyggd kaffemaskin

    Perfekt kaffe, automatiskt

    Med Siemens CT718L1B0 iQ700 Automatisk inbyggd kaffemaskin kan du njuta av en perfekt kopp kaffe varje gång, med bara ett knapptryck. Den automatiska kaffemaskinen är utformad för bekvämlighet och effektivitet, vilket gör det enkelt att brygga ditt favoritkaffe utan ansträngning.

    Stilren design

    Den svarta färgen på Siemens CT718L1B0 iQ700 ger en elegant och modern touch till ditt kök. Den inbyggda designen gör att kaffemaskinen smälter väl in i ditt kökslayout och tar minimalt med utrymme på disken.

    Enkel att använda

    Den automatiska kaffemaskinen har en användarvänlig touchpanel som gör det enkelt att välja olika kaffesorter och anpassa styrkan och mängden efter dina önskemål. Med bara ett tryck kan du brygga en enkel espresso, cappuccino, latte eller annan favoritdryck.

    Mångsidig prestanda

    Siemens CT718L1B0 iQ700 har en inbyggd kvarn för att mala dina kaffebönor precis innan bryggningen, vilket garanterar en färsk smak varje gång. Den har också en inbyggd mjölkskummare som gör det möjligt att skapa krämiga och lena mjölkdrycker som cappuccino och latte. Du kan även justera temperaturen på kaffet och mjölken för att få det precis som du vill ha det.

    Lätt att underhålla

    För att hålla kaffemaskinen i toppskick är Siemens CT718L1B0 iQ700 utrustad med automatisk rengöring och avkalkningsfunktioner. Detta gör att du kan behålla en hög kvalitet på din kaffeupplevelse utan att behöva lägga ner mycket tid och ansträngning på underhåll.Sammanfattning: Siemens CT718L1B0 iQ700 Automatisk inbyggd kaffemaskin är en stilren och effektiv kaffeautomat som gör det enkelt att brygga din favoritdryck hemma. Med sin mångsidiga prestanda och användarvänliga design är den perfekt för alla kaffeonördar där ute.
    Produkt
    Modellnamn
    Siemens CT718L1B0
    Märke
    Siemens
    Typ
    Espressomaskiner
    Design
    Färg
    Svart

    16 Produkter från samma kategori: