Inbyggda kaffemaskiner

    Smeg - kaffebryggare - dolce stil novo cms4604nx

    PRODUKTKOD: CMS4604NX

    34 713,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggda kaffemaskiner
    • Placering: Integrerad
    • Funktioner: Display
    • Färg/material: Rostfri/krom, Svart
    • Integrerad kaffekvarn: Ja

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Smeg - kaffebryggare - dolce stil novo cms4604nx

    Denna Dolce Stil Novo kaffebryggare från Smeg är den perfekta kompakta och stilfulla lösningen för dem som vill njuta av att brygga sitt kaffe hemma. Dess integrerade design gör att den smälter väl in i ditt kök.

    Funktioner

    Med en tydlig och praktisk display kan du enkelt övervaka och styra bryggprocessen. Du kan välja mellan olika brygginstillningar, inklusive styrkan på kaffet, för att anpassa smaken efter dina preferenser.

    Färg och material

    Denna kaffebryggare har en elegant kombination av rostfritt stål och krom, vilket ger den en modern och sofistikerad look. Den svarta färgen på kaffebryggaren ger den en snygg kontrast och kompletterar det övergripande utseendet.

    Typ av kaffebryggare

    Smeg Dolce Stil Novo CMS4604NX är en helautomatisk kaffebryggare, vilket innebär att den tar hand om hela bryggningsprocessen åt dig. Du behöver bara fylla på vattentanken och kaffebönor, och kaffebryggaren gör resten åt dig.

    Integrerad kaffekvarn

    En av de mest bekväma funktionerna med denna kaffebryggare är den integrerade kaffekvarnen. Med denna funktion kan du mala dina egna kaffebönor precis innan bryggning för bästa möjliga smak och arom.

    Pumptryck

    Kaffebryggaren har en pumptryck på 15 bar, vilket ger optimal extraktion och garanterar en rik och krämig crema på ditt kaffe.

    Volym (vattentank)

    Vattentanken rymmer upp till 2,4 liter vatten, vilket innebär att du kan brygga flera koppar kaffe utan att behöva fylla på tanken varje gång.

    Med Smeg Dolce Stil Novo CMS4604NX får du en kaffebryggare som kombinerar stil och funktionalitet i en enda enhet. Den integrerade designen gör den till en perfekt lösning för ett snyggt och välorganiserat kök. Med en enkel och intuitiv display kan du enkelt övervaka och styra bryggprocessen för att uppnå ditt perfekta kaffe varje gång.

    Produkt
    Typ
    Helautomatisk
    Design
    Färg/material
    Rostfri/krom, Svart
    Specifikationer
    Placering
    Integrerad
    Pumptryck
    15 bar
    Funktioner
    Display
    Kaffekapslar/pods
    Nej
    Integrerad kaffekvarn
    Ja
    Volym (vattentank)
    2,4 liter

    16 Produkter från samma kategori: