Inbyggda kaffemaskiner

    Electrolux KBC65T 900 Series Espressomaskin

    PRODUKTKOD: KBC65T

    25 160,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggda kaffemaskiner
    • Färg: Svart
    • Filtertyp: Återanvändbart
    • Appstyrning: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux KBC65T 900 Series Espressomaskin

    En elegant och funktionell espressomaskin

    Electrolux KBC65T 900 Series är en högkvalitativ espressomaskin som kombinerar stil och funktion för att ge dig en perfekt kopp espresso varje gång. Med en snygg svart design blir denna maskin inte bara ett nödvändigt köksredskap, utan också en snygg inredningsdetalj som passar in i vilket modernt kök som helst.

    Filter för återanvändning

    Den här espressomaskinen är utrustad med ett återanvändbart filter, vilket gör den både miljövänlig och kostnadseffektiv. Du behöver inte längre köpa engångsfiltrar, utan kan enkelt skölja och återanvända filtret i maskinen för att göra flera koppar espresso i följd.

    Bekväm användning utan appstyrning

    Electrolux KBC65T 900 Series är utformad för att vara lättanvänd och intuitiv, vilket gör att du kan njuta av din espresso utan att behöva använda en app för att styra maskinen. Med tydliga knappar och inställningar kan du enkelt anpassa styrkan och mängden av ditt kaffe för att få det precis som du vill ha det.

    Detaljer från Electrolux

    Som en del av Electrolux 900-serien erbjuder denna espressomaskin hög kvalitet och pålitlighet som är karakteristisk för Electrolux-varumärket. Med den här maskinen kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt som kommer att ge dig en enastående espressoupplevelse under en lång tid framöver.

    Sammanfattningsvis erbjuder Electrolux KBC65T 900 Series Espressomaskin en elegant design, återanvändbara filter och enkel användning för att ge dig en perfekt kopp espresso varje gång. Det är den perfekta espressomaskinen för alla kaffeälskare som vill uppleva riktig kvalitet och bekvämlighet i sitt eget kök.

    Produkt
    Märke
    Electrolux
    Typ
    Espressomaskiner
    Modellnamn
    Electrolux KBC65
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Filtertyp
    Återanvändbart

    16 Produkter från samma kategori: