Inbyggda kaffemaskiner

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare 45 cm

    PRODUKTKOD: CLC 835 MC

    13 030,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggda kaffemaskiner
    • Placering: Integrerad
    • Effekt: 2100 W
    • Färg/material: Rostfri/krom, Svart, Silver
    • Integrerad kaffekvarn: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare 45 cm

    Placering: Integrerad

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare är utformad för att na smidigt kunna integreras i ditt kök. Den passar perfekt i en 45 cm bred kökslucka och ger ditt kök en elegant och polerad look. Med sin smidiga design tar den minimalt med plats och ger dig ändå möjlighet att njuta av en riktigt god kopp kaffe.

    Effekt: 2100 W

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare är utrustad med en kraftfull 2100 W-motor som garanterar effektiv och snabb kaffebryggning. Med sin höga effekt kan den enkelt brygga en kopp kaffe på bara några minuter, vilket gör den till ett perfekt val för dig som är i farten och behöver en snabb kickstart på morgonen.

    Färg/material: Rostfri/krom, Svart, Silver

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare finns i tre olika färger/materialalternativ. Välj mellan rostfri/krom, svart eller silver, beroende på vilken stil och atmosfär du vill ha i ditt kök. Oavsett vilken färg du väljer kommer den här kaffebryggaren definitivt att bli en snygg och elegant tillskott till ditt kök.

    Typ: Helautomatisk

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare är en helautomatisk kaffebryggare, vilket innebär att den tar hand om hela processen från malning av kaffebönorna till bryggning och servering. Du behöver inte göra något annat än att trycka på en knapp och vänta på din färdiga kopp kaffe. Detta gör den extra bekväm och användarvänlig.

    Integrerad kaffekvarn: Nej

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare har tyvärr inte en integrerad kaffekvarn. Detta innebär att du behöver köpa färdigmalt kaffe för att använda med denna bryggare. Om du föredrar att mala dina egna kaffebönor kan du använda en extern kaffekvarn och tillsätta det malda kaffet till bryggaren.

    Kaffekapslar/pods: Nej

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare är inte kompatibel med kaffekapslar eller pods. Du kan använda vanligt färdigmalt kaffe i denna bryggare för att göra din kopp kaffe. Om du föredrar kaffekapslar eller pods kan du behöva överväga andra alternativ som passar dina preferenser.

    Pumptryck: 15 bar

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare har en pumptryck på 15 bar. Detta pumptryck ger optimal extraktion av kaffet och garanterar en rik och intensiv smakupplevelse. Med denna bryggares höga pumptryck kan du vara säker på att varje kopp kaffe du brygger kommer att vara av högsta kvalitet.

    Volym (vattentank): 1 liter

    TEKA CLC 835 MC Inbyggd kaffebryggare har en vattentank med en volym på 1 liter. Denna storlek på vattentanken rymmer tillräckligt med vatten för att brygga flera koppar kaffe i följd. Du behöver inte oroa dig för att fylla på vatten varje gång du vill ha en kopp kaffe, vilket sparar tid och gör det mer bekvämt för dig.

    Produkt
    Typ
    Helautomatisk
    Design
    Färg/material
    Rostfri/krom, Svart, Silver
    Specifikationer
    Integrerad kaffekvarn
    Nej
    Volym (vattentank)
    1 liter
    Placering
    Integrerad
    Pumptryck
    15 bar
    Kaffekapslar/pods
    Nej
    Strömförsörjning
    Effekt
    2100 W

    16 Produkter från samma kategori: