"

    Fristående kyl

    Whirlpool fristående kylskåp sw8am2ywr

    PRODUKTKOD: SW8AM2YWR

    8 732,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 63.0 cm
    • Höjd: 187.5 cm
    • Antal hyllor/lådor: 6 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool fristående kylskåp sw8am2ywr

    Detta Whirlpool fristående kylskåp SW8 AM2Y WR är en stilren och funktionell kylskåp som kommer att vara en praktisk och elegant tillägg till ditt kök. Med sin rostfria stålfärg ger det en lyxig touch till inredningen.

    Design och dimensioner

    Kylskåpet har en bredd på 59,5 cm, en djup på 63,0 cm och en höjd på 187,5 cm. Det är utformat i en stilren och modern design i rostfritt stål som ger det en elegant och tidlös look. Det passar perfekt in i de flesta köksinredningar och ger en härlig touch till din inredning.

    Kapacitet och prestanda

    Whirlpool fristående kylskåp SW8 AM2Y WR har en kapacitet på 364 liter, vilket ger gott om utrymme för förvaring av dina livsmedel. Det har 6 hyllor/lådor där du enkelt kan organisera dina varor för att hålla dem frescha och lätta att hitta. Dessutom har kylskåpet glashyllor som ger en elegant touch och ger dig möjlighet att se vad som finns i skåpet utan att behöva öppna dörrarna.

    Praktiska funktioner

    Whirlpool fristående kylskåp SW8 AM2Y WR har flera praktiska funktioner för att göra ditt liv enklare. Det har antibakteriellt skydd som förhindrar tillväxt av bakterier och håller dina livsmedel fräscha och säkra. Dessutom är kylskåpet självavfrostande, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att is ska byggas upp på insidan.

    Effektivitet och ljudnivå

    Whirlpool fristående kylskåp SW8 AM2Y WR är energieffektivt med en årlig energiförbrukning på endast 114,0 kWh. Det har en ljudnivå på 38,0 dB, vilket gör det tyst och bekvämt att använda utan att störa din vardag.

    Flexibilitet och praktiska funktioner

    Whirlpool fristående kylskåp SW8 AM2Y WR har en omhängningsbar dörr, vilket ger dig möjlighet att anpassa öppningsriktningen efter dina önskemål och behov. Den passar perfekt in i köket och ger dig utrymme att organisera dina varor på bästa möjliga sätt.

    Med Whirlpool fristående kylskåp SW8 AM2Y WR får du en elegant och praktisk apparat som gör att du enkelt kan förvara och organisera dina livsmedel på ett effektivt sätt. Med sin robusta design och innovativa funktioner är det den perfekta lösningen för ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool SW8 AM2Y WR Rostfritt stål
    Märke
    Whirlpool
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Breddstandard
    60cm
    Djup
    63.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    187.5 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Vikt
    82.0 kg
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Rostfritt stål
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    6 st
    Specifikationer
    Ljudnivå
    38.0 dB
    Egenskaper
    Antibakteriellt skydd, Glashyllor, Självavfrostande/NoFrost
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    364.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Energiförbrukning (kWh/år)
    114.0
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: