Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab5lpb3

    PRODUKTKOD: FAB5LPB3

    10 416,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 40.4 cm
    • Djup: 50.0 cm
    • Höjd: 74.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab5lpb3

    Funktioner

    Detta Smeg FAB5LPB3 kylskåp kombinerar retrodesign med moderna funktioner för att ge dig en praktisk och stilfull lösning för förvaring av dina livsmedel. Med en volym på 34 liter och två hyllor får du gott om plats för att organisera dina matvaror.

    Kylskåpet är tillgängligt i flera attraktiva färger inklusive vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd, så att du kan välja en som passar perfekt in i din köksinredning.

    Med en bredd på endast 40,4 cm och en djup på 50,0 cm är detta kylskåp perfekt för mindre utrymmen, som exempelvis studentrum eller kontor. Trots den kompakta designen ger kylskåpet gott om förvaringsutrymme.

    Smeg FAB5LPB3 har en klimatklassificering på N, SN, ST, T, vilket betyder att kylskåpet fungerar effektivt i omgivningstemperaturer mellan 16 och 43 grader Celsius, vilket gör det idealiskt för olika klimatförhållanden.

    Med en ljudnivå på endast 40,0 dB är detta kylskåp tyst och stör inte omgivningen. Du kan ha det i din bostad eller arbetsplats utan att det orsakar onödiga störningar.

    Kylskåpet har inbyggda glashyllor och en inbyggd belysning, vilket gör att du enkelt kan se och komma åt dina förvarade livsmedel. Dessutom är kylskåpet utrustat med självavfrostningsteknik, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig för att frosten bildas och behöva manuellt avfrostning.

    Smeg FAB5LPB3 har en energiförbrukning på bara 54,0 kWh per år, vilket innebär att det är mycket energieffektivt och hjälper dig att spara på elräkningen. Med energiklassifikation A+++ är detta kylskåp en miljövänlig och hållbar lösning för ditt hem eller arbetsplats.

    Det här fristående kylskåpet har också en omvändbar dörr, vilket innebär att du kan välja om dörren öppnas åt vänster eller höger, beroende på dina preferenser och köksinredning.

    Det italienska varumärket Smeg är känt för sin kvalitet och stil, och FAB5LPB3 är inget undantag. Med sitt 50-talsinspirerade utseende och moderna funktioner är detta kylskåp ett perfekt tillskott till ditt kök eller arbetsrum.

    Produkt
    Typ
    Minikylskåp
    Märke
    Smeg
    Produkttyp
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Smeg FAB5LPB3 Blå
    Mått
    Höjd
    74.0 cm
    Vikt
    21.0 kg
    Breddstandard
    45cm
    Djup
    50.0 cm
    Bredd
    40.4 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Dörröppning
    Vänster
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    54.0
    Egenskaper
    Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Ljudnivå
    40.0 dB
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Volym
    34.0 L
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: