Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab10hrrd2

    PRODUKTKOD: FAB10HRRD2

    15 631,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.3 cm
    • Djup: 63.2 cm
    • Höjd: 96.0 cm
    • Färg: Röd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab10hrrd2

    Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab10hrrd2 är en underbar retroinspirerad kylskåp i färgen röd. Med sina karakteristiska 50-tals linjer och färgglada utseende kommer det definitivt att bli en iögonfallande detalj i ditt kök.

    Storlek och mått

    Kylskåpet har en bredd på 54.3 cm, en djup på 63.2 cm och en höjd på 96.0 cm. Dess kompakta design gör det perfekt för kök med begränsat utrymme.

    Funktioner

    Detta Smeg kylskåp har enkla men funktionella egenskaper. Den har en volym på 130.0 L, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina färskvaror. Klimatklassen är N, SN, ST, T vilket innebär att den fungerar optimalt i olika temperaturförhållanden.

    En annan praktisk funktion är den inbyggda flaskhållaren som gör det enklare att organisera och förvara flaskor på ett säkert sätt. Kylskåpet är också utrustat med inbyggt ljus för att ge ökad synlighet när du väljer dina livsmedel.

    En stor fördel med detta kylskåp är att det är självavfrostande, vilket innebär att du slipper frostbildning och behovet av manuell avfrostning. Detta sparar tid och gör underhållet mycket enklare.

    Energieffektivitet

    Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab10hrrd2 har en energiförbrukning på endast 116.0 kWh per år. Detta innebär att du inte bara har en snygg och praktisk kylskåp, men det är också mycket energieffektivt och hjälper dig att spara på dina elkostnader.

    Design och detaljer

    Den röda färgen i kombination med den klassiska 50-talsstilen ger en retrokänsla till ditt kök. Den högra dörröppningen ger flexibilitet vid placering i köket. Kylskåpet väger 45.1 kg, vilket gör det lätt att flytta vid behov.

    Smeg FAB10HRRD2 är framställt av det välkända och pålitliga märket Smeg, som är känt för sin höga kvalitet och design. Med denna kylskåpsmodell får du inte bara en praktisk och pålitlig apparat, utan också en unik och iögonfallande detalj i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Smeg FAB10HRRD2 Röd
    Märke
    Smeg
    Mått
    Vikt
    45.1 kg
    Höjd
    96.0 cm
    Djup
    63.2 cm
    Breddstandard
    55cm
    Bredd
    54.3 cm
    Design
    Färg
    Röd
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Volym
    130.0 L
    Egenskaper
    Flaskställ, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Energiförbrukning (kWh/år)
    116.0
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: